Beneficiul foarte puțin știut al angajaților McDonald’s. La ce primesc aceștia 50% reducere

Beneficiul foarte puțin știut al angajaților McDonald’s. La ce primesc aceștia 50% reducere
Beneficiul foarte putin stiut al angajatilor McDonalds. La ce primesc acestia 50% reducere

McDonald’s este cel mai cunoscut lanț de fast food din lume. Meniurile sale sunt adorate de tot mapamondul, iar un post în cadrul companiei este râvnit de foarte mulți tineri. Angajații de la Mc au beneficii numeroase, pe care foarte puțini le știu. Iată la ce primesc aceștia 50% reducere.

Ce nu știai despre joburile la McDonald’s

Dacă ești o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și vrei să lucrezi într-un lanț de fast food renumit, află că McDonald’s face angajări. Mai exact, restaurantul McDonald’s Unirea are nevoie de Crew – Lucrător. Nu este nevoie de experiență, deoarece aceasta se poate câștiga în timp. Reprezentanții Mc promit o serie de beneficii și stabilitate.

Cerințe la angajare

În calitate de lucrător McDonald’s, ai ca responsabilități bucătăria, zona caselor de marcat, aprovizionarea, sala de mese. Trebuie să asiguri curățenia în interiorul și exteriorul restaurantului. Totodată, este necesar să servești clienții McDonald’s cu o atitudine prietenoasă. Nu uita că pregătirea produselor se face în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară. În cadrul restaurantului McDonald’s Unirea, în calitate de angajat asimilezi informații tehnice și abilități practice care au legătură cu domeniul de activitate, adică produse, materii prime și termene de garanție, echipamente, tehnici de vânzare, lucrul cu oamenii etc.

Pentru ca șansele tale de angajare să crească, compania caută următorul profil: studii medii finalizate, o atitudine pozitivă și orientare către client, abilități de lucru în echipă și capacitatea de a lucra sub presiune.

Ce beneficii salariale primești. Puțină lume știe asta

Vei avea un pachet salarial atractiv. Spre exemplu, pentru normă întreagă de opt ore, venitul începe de la 2000 RON, sumă ce conține salariul net + tichete de masă pentru fiecare zi lucrată la normă întreagă de opt ore. De asemenea, beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate în timpul programului de lucru.

Jobul tău va fi flexibil, îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucra. Trebuie să mai știi că ai posibilitatea de a lucra în restaurantul McDonald’s din apropierea casei (în limita posturilor vacanțe). Totodată, ai toate șansele să fii promovat.

Descrierea lanțului de fast food celebru

Din anul 2016, McDonald’s face parte din familia Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital are 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numeroase cafenele McCafe.

În țara noastră, Mc-ul este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante și 42 de McCafe în 27 de orașe. Până la ora actuală, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI