Majoritatea oamenilor iubesc să mănânce măcar de câteva ori pe lună la celebrele restaurante de tip fast-food. Nu este o alegere sănătoasă și trebuie evitată pe cât posibil. Cu toate astea, o variantă mai bună pentru a-ți face poftele este să îți pregătești meniul preferat la tine acasă. Care este cea mai bună rețetă pentru crispy bites? Cu siguranță îți vor ieși la fel de bune ca cele de la KFC! De ce ingrediente ai nevoie și cum trebuie să le pregătești? Există un secret!
Gospodinele vor să împace pe toată lumea la masa de prânz, iar pentru asta merg la sigur cu preparatele pe care cei mai mulți din familie le cumpără de la fast-food. Specialiștii nu recomandă ca acestea să fie consumate în exces, iar atunci când vrei să îți faci pofta poți alege o variantă mai sănătoasă și să le pregătești chiar la tine acasă.
În felul acesta vei putea adăuga ce mirodenii sau ingrediente dorești. Puiul gătit ca la renumitele restaurante vor fi adorate de oaspeții tăi. Cu toate că nu e nimic extravagant, tot se vor înfrupta cu plăcere din cele gătite.
Unul din secrete este pasta pesto. De asemenea, ajută foarte mult dacă dai bucățile de pui de două ori prin făină, ou și pesmet. Dacă vei repeta procesul, te vei bucura de o carne extrem de crocantă și suculentă în interior.
– Kcal:195
– Grăsime: 7g
– Grăsimi saturate: 2g
– Carbohidrați: 20g
– Zaharuri: 1g
– Fibre: 1g
– Proteine: 16g
– Cantitate scăzută de sare: 0.65g
– 4 fileuri de piept de pui dezosate
– 6 linguri de pesto roșu
– 3 mâini mari de pesmet, congelat sau uscat
– ulei de măsline
Taie puiul în bucăți mici, pune pesto într-un bol și amestecă până când toate bucățile sunt acoperite. Toarnă pesmet într-o pungă mare și adaugă pe rând fiecare crispy. Scutură bine pentru a le acoperi în totalitate, iar mai apoi dă-le prin ou și făină și repetă procesul.
Așează fiecare bucată într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și bagă totul la congelator preț de 15 minute. Pasul final este să pui tava la cuptor la foc mediu și să întorci carnea după 15 minute. Le vei coace până ce ele vor ajunge la o culoare aurie și vor fi crocante în exterior. Poți să scoți câte una și să le încerci cu o scobitoare pentru a decide când sunt gata.