Secretul care îţi va schimba viaţa. De ce este bine să pui în colţul bucătăriei o mătură cu coada în jos

Secretul care îţi va schimba viaţa. De ce este bine să pui în colţul bucătăriei o mătură cu coada în jos
Ce se întâmplă dacă ții mătura la colțul camerei

Care este motivul pentru care este bine să ai o mătură cu coada în jos în casă? Efectul pe care îl are acest truc a surprins pe toată lumea. Sigur vei începe să faci asta după ce o să citești beneficiile experimentului!

Truc pentru casă: ține o mătură cu coada în jos în locuință

Lidia Fecioru este o vedetă cunoscută de la Antena 3. Specialista a povestit acum tuturor un mic ritual pe care unii bătrâni îl cunosc. Acest obicei te scapă de energiile negative imediat. Pentru a putea curăța casa de energiile de care cu siguranță nu ai nevoie, trebuie să pui o mătură cu coada în jos.

Aceasta trebuie poziționată în colțul locuinței tale pentru a putea funcționa. Specialistul a dezvăluit trucul pe care mulți l-au așteptat. Chiar renumita Vanga ținea foarte tare la acest truc și avea grijă ca mereu să aibă o mătură în colțul casei sale pentru a ține departe vorbele rele și energia grea din partea oamenilor răutăcioși.

„Stii ca Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea in casa sau undeva intr-un colt, ca sa ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni rai si noi ne-am pus matura… de protectie”, a explicat Lidia Fecioru.

Ce nu trebuie să dăruiești niciodată?

De asemenea, există șapte obiecte pe care nu este indicat să le oferi cadou. Lidia Fecioru a subliniat că ele aduc ghinion pentru cei care le primesc și astfel mai tare îi superi pe cei pe care vrei să îi alinți sau să îi mulțumești. Se crede că este semn rău să oferi un ceas cadou pentru că acest gest înseamnă o despărțire.

De asemenea, amintește oamenilor de timpul scurt petrecut pe pământ. Unii dintre ei ar putea să privească pozitiv acest lucru și ar putea să se gândească la cum să-și facă zilele mai frumoase, dar alții nu ar putea avea această perspectivă.

„S-a inradacinat in timp ca un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul ca darurile pot purta nu numai bucurie, dar si energii negative. Exista cele sapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru ca aduc ghinion si boli.

Un semn rau este sa daruiesti un ceas. Se crede ca un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despartire. Florile galbene daruite unei femei reprezinta un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, intr-un fel, talismanul geloziei”, a spus specialistul la postul TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI