Truc pentru a scăpa de frica de îmbătrânire. Lidia Fecioru are cele mai tari sfaturi pentru toate femeile

Truc pentru a scăpa de frica de îmbătrânire. Lidia Fecioru are cele mai tari sfaturi pentru toate femeile
Truc pentru a scapa de frica de imbatranire. Lidia Fecioru are cele mai tari sfaturi pentru toate femeile

Lidia Fecioru are câteva sfaturi utile pentru femeile care se tem de trecerea anilor și felul în care acest lucru poate lăsa urme pe chipul și trupul lor. Iată cum poți elimina frica de îmbătrânire în doar trei pași. E foarte simplu, oricine o poate face.

Cum scăpăm de teama de îmbătrânire

După 30 de ani, în creierul femeilor s-ar instaura sentimentul acela de neliniște privind trecerea timpului. La apariția primului fir de păr alb sau a ridurilor de expresie, doamnele și domnișoarele recurg la tot felul de tratamente, creme și soluții pentru a opri timpul în loc, măcar pentru câțiva ani.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, recent, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre frica tuturor femeilor de îmbătrânire și cum se tem reprezentantele sexului frumos de trecerea anilor și, în special, de urmele lăsate pe chip.

„Ne dăm seama atunci când începe să ne apară primul semn: un riduleț, un fir de păr alb. Sau când începem să nu ne mai simțim bine. De fapt, cât de prieteni suntem cu mintea noastră, cu creierul, atât de repede îmbătrânim.

Când apar primele semne ale îmbătrânirii, noi femeile de obicei, avem frica asta. După 30 de ani începi să te întrebi. Pentru că la 35 de ani deja intrăm în acea competiție cu noi și începem să ne putem întrebarea: Ce am făcut până la 35 de ani?

Ce am realizat, dacă mă uit înapoi? Și începi să realizezi că te uiți înapoi, e gol, te uiți în jurul tău și vezi că e pustiu.

Ce trebuie să faci pentru a scăpa de anxietate

Pe lângă trecerile vizibile ale timpului care se observă pe chip, Lidia Fecioru sfătuiește femeile să trateze acest lucru cu blândețe și să-și amintească de lucrurile cele mai importante din viață precum valorile, obiectivele și frumusețea sufletului.

Specialistul vorbește despre cum să ne înfruntăm proprii demoni și să nu lăsăm anxietatea să pună stăpânire pe minte și organism.

Vine timpul și începem să avem frică de moarte. Dar uităm de clipe. De fiecare clipă, pe care trebuie să o trăim și să ne bucurăm de ea.

Nu atât frumusețea e cea importantă în viață, că nimic nu este veșnic. Trebuie să păstrăm partea sufletească frumoasă. Acolo trebuie să păstrăm tinerețea, în suflet. Depinde cât de prieten ești cu interiorul tău.

Focusarea momentului. Aici și acum. Putem să ne punem noi singuri întrebări. Ce fac eu în acest moment? Și începem să conștientizăm aici și acum. Ce simțim în acest moment.

Anxietatea ne face ca sentimentele noastre să fie întunecate de această frică. Sunt multe femei care fac depresie pentru că simt că îmbătrânesc. Pentru a combate frică îmbătrânirii trebuie să ne întoarcem în corpul nostru și să nu ne ascundem de adevăr. Dacă am un rid, îl port cu mândrie.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI