Secretul bronzului pe care Ruby îl are. Ce face ca sa aibă și iarna pielea închisă la culoare

Secretul bronzului pe care Ruby îl are. Ce face ca sa aibă și iarna pielea închisă la culoare
Ruby, invitata azi in emisiunea Neatza

Secretul bronzului lui Ruby s-a aflat. Chiar dacă afară vremea nu mai este de bronzat, frumoasa brunetă nu renunță nici în ruptul capului la pielea arămie.

Secretul bronzului pe care Ruby îl are

Ruby a venit azi la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Ea a cântat cea mai nouă piesă în colaborare cu Lino Golden, numită ”Ne certăm”. Aceasta a venit la emisiune cu pielea bronzată, motiv pentru care a povestit ce ritual are frumoasa artistă înainte de o apariție tv și nu numai.

”Ruby: Am ajuns acasă, am scos un mare pachet de cafea, m-am frecat cu cafea până mi-am luat patru straturi de piele. Mi-am luat cafeaua din Dominicană. Autobronzantul mi l-am lăsat toată noaptea”, a spus Ruby.

Ruby a mai vorbit și despre emisiunea Asia Express, a cărei fan este și la care a și participat în trecut. Ea a mărturisit că află dinainte ce se întâmplă la emisiune și că îi pare rău când o echipă părăsește competiția sau nu reușește să facă o probă.

”Aflu ce se întamplă la Asia Express dinainte am zis ”NUUUU”. Mă oftic pe toți care pleacă acasă, pe toți cărora nu le ies probele. Băieții mei sunt preferati, apoi Zarug, Lorelai, Mihai Petre. M-am ofticat pe fete, pe Lidia și pe Estera, pe toți sunt ofticată, cei care sunt acolo.

Razvan: Tu știi cum fac eu falusuri d-alea? (n.red. despre o probă de la Asia Express, făcută de Lidia Buble și Estera)”, a fost dialogul dintre Ruby și Răzvan Simion.

Ruby, despre căsătorie și copil

Cât despre viața privată, Ruby are o relație de mai mulți ani, însă a mărturisit că nici ea, nici iubitul ei nu au planuri de căsătorie sau de a avea copii.

„Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert.

Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, ne-a declarat Ruby pentru playtech.ro.

Însă artista s-ar vedea ca fiind o mamă autoritară, întrucât așa se comportă și în relația cu fratele ei mai mic, în vârstă de șase ani.

„Mă descurc foarte bine în educarea unui copil. Când mă uit așa mai urât la fratele meu începe războiul. Are 6 ani. Am și o numărătoare. Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează. El fuge deja când încep să număr. Eu îl iubesc foarte mult, dar când văd că deja exagerează sau cu telefonul sau televizorul…Sunt foarte autoritară. Copilul trebuie să știe și de frică”, a mai declarat Ruby.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI