Ce a pățit Ruby în direct la Neatza. Și Răzvan Simion a fost uimit s-o vadă așa

Ce a pățit Ruby în direct la Neatza. Și Răzvan Simion a fost uimit s-o vadă așa
Ce a patit Ruby in direct la Neatza

Ruby a încins atmosfera din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a pățit frumoasa artistă, în direct. I-a uimit pe toți. În timp ce vorbea cu Răzvan Simion, cântăreața nu s-a mai putut abține și a dat tot din casă. Cu cine locuiește, în prezent, și ce o enervează cel mai tare la iubitul ei Robert.

Ce a pățit Ruby în direct la Neatza

Este frumoasă, talentată, tânără și plină de viață. Ana Claudia Grigore, cunoscută și sub numele de Ruby, este una dintre cele mai apreciate și controversate artiste de la noi din țară. Fosta finalistă de la Asia Express a venit la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a-și promova noua melodie, piesă compusă de artistul Connect-R.

Ca de obicei, Ruby a pus pe jar inimile tuturor reprezentanților sexului puternic, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, scurtă, care i-a pus în evidență trupul de zeiță și formele voluptoase. Ca un adevărat entertainer, care trăiește pentru a fi pe scenă, Ruby s-a dezlănțuit cu mișcări senzuale pe scena de la Neatza, cântând și dansând de mama focului.

„Curg apele pe mine, m-am facut frumoasă timp de 40 de minute și degeaba. Piesa asta mi-a facut-o Relu, Connect-R.”, a declarat frumoasa Ruby, după ce și-a tras sufletul, uimindu-l pe Răzvan Simion.

Prin ce sperietură a trecut Ruby din cauza bunicii sale

Ruby nu pierde nicio ocazie de a-și lăuda bunica. Simpatica artistă a vorbit despre cum este să locuiască împreună cu iubitul ei Robert și mamaia ei, pe care a făcut-o celebră pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion i-a reamintit brunetei despre un videoclip viral de-al ei, în care apare Ruby verificându-i pulsul bunicii sale. Artista a făcut haz de necaz pe acest subiect, în dulcele ei stil caracteristic:

„O găsesc pe mamaia în tot felul de poziții prin casă și sunt obișnuită să îi verific pulsul. Semăn cu ea, muncesc ca ea, trag cu casa precum ea, sunt familista ca ea. Da, avem foarte multe în comun.

Ea m-a crescut, mă crește și acum, ce crezi. Dar o cresc și eu pe ea, că are nevoie de ajutor. Are între 80 și 150 de ani (râde). În casă locuim eu, Robert, mamaia și 10 animale.”, a completat Ruby în cadrul emisiunii de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI