Secretul Andrei. De ce nu se pozează, de fapt, în costum de baie

Andra a spus de ce nu se pozează, de fapt, în costum de baie

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Fanii pur și simplu o adoră și nu doar pentru vocea sa unicată, ci și pentru felul ei de a fi. Vedeta s-a ținut toată viața departe de scandaluri și este și una dintre cele mai decente prezențe din show-bizz.

Andra a spus de ce nu se pozează, de fapt, în costum de baie

Apariţiile Andrei în ipostaze incitante pot fi numărate pe degetele de la o mână, deși ar avea cu ce să se mândrească. Este 100% naturală și arată foarte bine. Fanii săi se întreabă însă de ce nu pozează în costum de baie, nici măcar la plajă.

De câte ori merge la malul mării, indiferent că o face în România sau peste hotare, Andra pozează cât se poate de îmbrăcată, iar admiratorii săi au început să se întrebe dacă nu cumva celebra artistă este sfioasă.

Andra a spus de ce nu se pozează, de fapt, în costum de baie
Andra a spus de ce nu se pozează, de fapt, în costum de baie

”Lucrurile astea sunt mult prea intime!”

De-a lungul timpului, artista a fost întrebată de ce nu se fotografiază în costum de baie, iar aceasta a explicat că i se pare prea mult. Chiar dacă la început de carieră avea astfel de apariţii, a avut grijă să se expună într-o manieră decentă.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sînt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gîndesc peste un an, dar acum nu îmi place“, declara Andra recent în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cu toate acestea, vedeta a fost surprinsă de câteva ori în costum de baie, înainte de a deveni mamă. Se pare însă că Andra şi-a călcat pe inimă şi s-a fotografiat la piscină și după ce a devenit mamă, însă nu a lăsat să se vadă prea mult, după cum puteți vedea în Galeria Foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI