Anca Țurcașiu, în costum de baie, la 49 de ani. Cum arată fără operații estetice. Fanii sunt înnebuniți

Anca Țurcașiu, în costum de baie, la 49 de ani. Cum arată fără operații estetice. Fanii sunt înnebuniți
Anca Țurcașiu, în costum de baie, la 49 de ani. Cum arată fără operații estetice. Fanii sunt înnebuniți

Anca Turcașiu s-a fotografiat din nou în costum de baie, spre bucuria fanilor săi. Artista arată senzațional la cei 49 de ani. Dar cum reușește să obțină o astfel de performanță. Ei bine, prin mari eforturi și o dietă pe care o ține de 30 de ani.

Anca Țurcașiu, în costum de baie, la 49 de ani

Anca Țurcașiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Frumoasă și talentată, aceasta și-a făcut apariția la plajă în costum de baie ”Keep calm! We`ll manage!”, a scris artista în descrierea imaginii. Nu de mult, vedeta a mărturist că motivul pentru care se menține la greutatea pe care o are în prezent este o dietă pe care o ține de 30 de ani. A eliminat de 30 de ani carnea din alimentație și nu mai mănâncă nici lactate. A rămas doar pe fructe, legume, pește, ouă, și evită pe cât posibil zahărul și făina albă. În plus, pentru că moștenirea genetică nu a ajutat-o prea mult, artista încearcă să fie cât mai calculată în ce privește mâncarea:

Dieta pe care o ține Anca Țurcașiu

„E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a declarat Anca Țurcașiu pentru revista Viva.

De altfel, aceasta ține încă de când avea 20 de ani, un regim ovo-lacto-vegetarian. „Aveam, la vremea respectivă, cam 25 de zile de turnee pe an și un coleg din trupă, a cărui soție suferea de cancer, primea din afară cărți de specialitate legate de alimentația corectă. Nu aveam ce face și le-am citit și eu. Cred că mi le-a trimis Dumnezeu, că nu le-am căutat eu… În turneu, la mare, aveam masa asigurată, așa că am stat de vorbă cu bucătarul și i-am zis că din acel moment nu vreau să primesc la masă carne”, a mai declarat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI