08 mart. 2023 | 17:18

Secretul Andreei Perju pentru o siluetă perfectă, chiar dacă mănâncă paste zilnic. Cum se menține la 51 de kilograme EXCLUSIV

Monden
Secretul Andreei Perju pentru o siluetă perfectă, chiar dacă mănâncă paste zilnic. Cum se menține la 51 de kilograme EXCLUSIV
Cum se menține în formă Andreea Perju?

Andreea Perju și-a vazut visul împlinit și luna aceasta se va muta în noua casă, finalizată în ceea ce privește lucrările de renovare în proporție de 90 la sută. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta ne-a spus că a petrecut deja două nopți în imobil, care arată fix așa cum și-a dorit. Prima dată a rămas acolo singură în ianuarie, când fetele erau la tata lor, iar zilele trecute, la cererea fiicelor – Mara și Ada – toate trei au înnoptat acolo și au ales să doarmă în același pat. Andreea Perju a reușit să renoveze și să amenajeze locuința în doar 4 luni.

Cum se menține în formă Andreea Perju: ce trucuri are actrița?

Andreea Perju a început anul în forță. Pe lângă cele două restaurante, de care se ocupă îndeaproape, actrița și-a făcut timp din nou de teatru, marea ei dragoste.

“Piesa s-a numit “Grosso Modo” este o comedie pe care am jucat-o tot la Cuibul Artiștilor, Vlad Basarabescu “m-a păcălit”și m-a luat în această piesă, a fost despre 6 pacienți care suferă de tulburare obsesiv compulsivă, fiecare pe partea lui, și se întâlnesc în cabinetul medicului, unde s-au dat toate programările peste cap și de aici începe comicul de situație.

M-am bucurat enorm că am făcut și proiectul acesta și îi mulțumesc. Am jucat 30 de reprezentații în luna februarie, deabia am terminat-o. Sunt într-o pauză de teatru, dar au început evenimentele”, a declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Perju.

Andreea Perju și fetițele ei se mută în noua casă în această lună

Ieri, vedeta a fost prezentă la inaugurarea unei cafenele din Centrul Vechi, unde ne-a povestit în ce stadiu se află locuința și când o vor inaugura.

“Chiar suntem pe ultima sută de metri cu casa, acum, în martie, ne vom muta. Casa este 90 la sută gata, a ieșit efectiv așa cum am visat să iasă. Aseară chiar am dormit acolo cu fetițele. La ele este prima dată când au dormit în casă nouă.

Am făcut Crăciunul acolo, am luat masa, ne-am bucurat, dar nu am dormit acolo. Eu am dormit undeva în ianuarie prima dată acolo, singură, s-a întâmplat ca fetițele să fie la tatăl lor. Și acum pentru că suntem chiar aproape de mutat, au vrut și ele, ieri, să rămânem: hai, să dormim acolo!

Și a fost foarte drăguț, ne-am luat hăinuțele de acasă, ne-am luat ghiozdanele, am dormit împreună, în același pat. Mă uitam cu așa o bucurie la ele, că m-a luat somnul foarte greu. Cred că aș fi putut să le privesc toată noaptea cum dorm”, a povestit, pentru Playtech Știri, Andreea Perju.

Andreea Perju: “Astea două lucruri pentru mine au fost extrem de importante”

Chiar dacă Andreea Perju și tatăl fiicelor sale au ales să se despartă, cei doi sunt părinți responsabili și se ocupă împreună de creșterea Marei și a Adei. Andreea nu s-a lăsat afectată de schimbările survenite în viața ei, ci și-a dus la final obiectivele stabilite.

“Chiar dacă îmi dădusem un an să termin casa, în continuare mi-am dat acest an, dar în proporție de 90 la sută ea e gata. În octombrie am semnat contractul, undeva la finalul lunii noiembrie m-am apucat de renovări și suntem la începutul lunii martie și casa e aproape gata. De obicei, sunt genul de om care ,când își pune ceva în cap, greu mă scoți de pe drumul meu!”, ne-a spus ea.

Cum arată noua locuință a Andreei Perju

Vedeta și-a dorit să își pună amprenta din plin în ceea ce privește aranjarea noului cămin și se declară mulțumită de rezultate:

“Mi-am dorit foarte mult sistem de iluminat și a fost primul în care am investit. Cred că o casă este îmbrăcată abia după ce îți vin perdelele și draperiile, așa că nu am vrut să fac rabat nici de la acest lucru, cu atât mai mult că avem geamuri foarte mari și avem pereți din geam, este super luminoasă, cu vedere spre răsărit, toată lumina aceea superbă de la începutul zilei inundă toată casa, este divin.

Astea două lucruri pentru mine au fost extrem de importante. Și am visat să am tapet în casă lucru care s-a întâmplat”.

Cum se menține Andreea Perju

Andreea Perju a făcut gimnastică de performanță în copilărie și a reușit, de-a lungul timpului, să se mențină. Chiar dacă deține două restaurate și implicit are în jur multe delicatese, ea ne-a dezvăluit cum reușește să nu ia proporții.

“Nu rezist, eu mănânc paste aproape în fiecare zi, adică foarte rar se întâmplă să fiu în București și să nu mănânc la restaurantul meu, pentru că îmi petrec mult timp acolo. Ce-i drept încerc să țin meniul sub control, mereu îmi aleg un alt preparat, dar, îți dai seama, la mine în restaurant pastele sunt la putere.

Și atunci nu cred că am zile în care să nu mănânc carbohidrați. Iau totul cu relaxare. În general, dacă reușesc să mănânc seara până în ora 6.00 este perfect, până în ora 8.00 la fel, iar a doua zi dimineață, din păcate, sufăr după micul dejun. De asta îmi plac vacanțele, pentru că în vacanțe nu ratez niciodată micul dejun.

Dimineața la noi e un pic haos, pregătesc fetițele, le duc la școală, suntem pe ceas, pe program și nu prea apuc să mănânc. Cel mai des mic dejun al meu este o cafea cu lapte de cocos, care reușește să îmi dea un boost de energie. Ulterior, dacă ajung la restaurant mănânc ceva la prânz și după aceea seara.

Am cam două mese pe zi, dar așa sunt obișnuită dintotdeauna, nu e o chestie pe care o fac pentru că încerc să mă mențin într-un anumit fel. În perioada pandemiei am reintegrat sportul în viața mea și îl țin acolo, mi se pare important.

Fac pilates cu antrenor, suntem în grupă, pe ședință, două – maximum trei persoane sau singură și îmi place foarte tare. Pe noi ne-au învățat la gimnastică și am crescut cu chestia asta, că diferența dintre înălțime și greutate trebuie să fie de 20, deși pentru un om normal trebuie să fie de 10. Eu am 1,71 cm și 51 kg”, ne-a spus Perju.

PlaySport
Reacția lui Florin Ristei când a văzut că Carmen Grebenișan e singură: „Telenovela”! A curtat-o în trecut, dar s-a potolit când a aflat că are iubit
Ego.ro
IMAGINEA cu Kate Middleton care a scăpat pe net, după ce s-a aflat de boală. Nu a mai văzut-o nimeni AȘA
Digi24
O actriță de filme pentru adulți a provocat controverse în Ucraina cu inițiativa ei. În timp ce soldații se bucură, oamenii se revoltă
Cancan.ro
Adio impozit pentru pensionari! Veste uriașă primită de seniorii României
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Răsturnare de situație în cazul masacrului din Moscova. Putin, informat că autorii atacului terorist „nu au naționalitate
Romania TV
Alexia Eram dă cărțile pe față despre despărțirea de Mario Fresh. Gestul care a dat-o de gol!
Capital.ro
Ungaria a luat fața României! Umilință pentru țara noastră. Stăm din ce în ce mai rău
EVZ.ro
Alexia Eram își face toate mofturile. Ce mașină de lux conduce fiica Andreei Esca
Adevarul
„Isus era negru, așa erau și toate personajele biblice” - fake news de propagandă militară ofensivă
BZI.ro
Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra cu fizic de model
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ireal! 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐊𝐚𝐭𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐥𝐞𝐭𝐨𝐧 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐝𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞. Putini au stiut asta, desi in ultimii ani a fost vazuta foarte des asa
Redactia.ro
Ion Țiriac scoate 100 de milioane € din buzunar și face marele anunț: "E gata în 2 ani!"
Digisport.ro
Casă bătrânească din România, nelocuită de 50 de ani, transformată într-un adevărat colț de Rai: „Dragoste la prima vedere”. FOTO
Click.ro
VIDEO. Momentul în care podul uriaș din Statele Unite se prăbușește
Digi24
Slăbiciunea ascunsă a lui Putin. De ce pericolul cel mai mare pentru Kremlin vine chiar din partea susținătorilor săi
Digi24
Iulia Vântur, cerută în căsătorie. Cum i-a fost pusă marea întrebare
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu vrea să candideze la Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat-o că bagă divorţ!
BZI.ro
Muzica românească plânge. S-a stins un maestru: Drum lin, dragul nostru prieten
Capital.ro
Horoscop 27 martie 2024. Vărsătorii au parte de întâlniri neprevăzute, Berbecii suferă din dragoste
Antena 3
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BZI.ro
Adela Popescu nu e prima lui soție. Cum arată acum fosta soție a lui Radu Vâlcan. Imagini rare
TV Mania
BOALA care face RAVAGII în ROMÂNIA! Zonele de sud și de est sunt cele mai expuse
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro