06 apr. 2023 | 12:27

Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă perfectă. Cum se menține la 50 de kilograme

Monden
Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă perfectă. Cum se menține la 50 de kilograme
Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă perfectă. Cum reușește prezentatoarea de la Kanal D să se mențină la 50 kg.

S-a aflat care este secretul Andreei Mantea pentru o siluetă perfectă. Vedeta de televiziune însăși a mărturisit cum reușește să se mențină la 50 de kilograme, după ce a făcut eforturi pentru a slăbi. Bruneta vrea să se simtă întotdeauna în formă.

Câte kilograme are acum Andreea Mantea

Andreea Mantea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai urmărite vedete de televiziune. Are un număr uriaș de fani, iar tinerele domnișoare se simt inspirate de aceasta. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV de la Kanal D a decis să își schimbe stilul de viață – și a reușit. Astăzi se menține la 50 de kilograme.

Cum imaginea cu siluetă se ține, Andreea Mantea a anunțat la vremea respectivă că intenționa să își schimbe dieta. Motivul a fost foarte simplu: nu îi plăcea ce vedea în oglindă. Fanii i-au urmărit îndeaproape evoluția și au rămas impresionați de determinarea prezentatoarei de televiziune.

Andreea Mantea a slăbit până la 49-50 de kilograme, nivel la care se menține și în prezent. Se bucură de o siluetă parcă trasă prin inel și stârnește cu ușurință invidia printre reprezentantele sexului frumos. A făcut schimbări importante pentru a arăta mereu în formă, mai ales că zilele sale sunt foarte încărcate.

Vedeta de la Kanal D muncește de dimineața până seara, după cum a mărturisit chiar ea. Când ajunge acasă, se ocupă de fiul său. Însă ziua nu se termină aici, fiindcă, după ce copilul său adoarme, are o listă cu sarcini de bifat. A doua zi, de la capăt.

Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă perfectă

Ca să aibă mereu energie, Andreea Mantea își tratează corpul cu mare atenție. În cea mai recentă intervenție pentru presa românească, bruneta a vorbit despre modul în care reușește să nu se îngrașe. Întrebată dacă se abține de la mâncare sau dacă a înjumătățit porțiile, prezentatoarea TV a mărturisit că nu poate să facă așa ceva.

„Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic.

Cântăresc 50 de kilograme. Chiar 49 de kg, uneori. Asta e. Norocul meu. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: „Bună, Ilinca”. Și îl închid”, a spus Andreea Mantea, într-un interviu acordat Viva.ro.

În mai puțin de trei luni de zile, vedeta de televiziune a reușit să scape de zece kilograme. Și-a propus să aibă întotdeauna grijă de corpul său, astfel încât să fie în cea mai bună formă fizică a sa.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una „critică”
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Lege pentru toate FEMEILE din România. Devine obligatoriu în fiecare județ
Capital.ro
Pensionarii care vor primi 700 de lei în plus. 2,8 milioane de gospodării din România beneficiază de această măsură
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro