Detaliul observat de fanii Andreei Mantea la ultima apariție a vedetei. Mulți s-ar jena să se vadă astfel

Detaliul observat de fanii Andreei Mantea la ultima apariție a vedetei. Mulți s-ar jena să se vadă astfel
Detaliul observat de fanii Andreei Mantea la ultima aparitie a vedetei. Multi s-ar jena sa se vada astfel

Andreea Mantea reușește să atragă atenția cu fiecare apariție TV. Extrem de frumoasă și fotogenică, tânăra prezentatoare TV mizează pe darurile cu care a fost înzestrată de Mama Natură. Însă, recent, vedeta a „scăpat” în mediul online un detaliu rușinos. Fanii săi au observat imediat greșeala făcută de brunetă.

Ce a făcut Andreea Mantea în direct

La cei 34 de ani ai săi, Andreea Mantea este din ce în ce mai îndrăzneaţă din punct de vedere vestimentar. Vedeta TV nu renunţă la ţinutele sexy și decoltate, spre bucuria urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Fiecare apariţie la TV sau pe internet a brunetei este extrem de apreciată și comentată. De curând, Andreea a fost invitată într-o emisiune TV, iar un detaliu rușinos i-a scăpat în direct. Tânăra nu a mai putut face nimic pentru a ascunde ceea ce a putut vedea toată lumea.

Prezentatoarea TV este înnebunită după rochiile decoltate, care-i scot în evidenţă bustul generos. Atunci când optează pentru acest gen de ţinute, bruneta arată spectaculos!

Detaliul rușinos observat de fanii vedetei

Prezentă recent în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, Andreea Mantea a strălucit la propriu într-o rochie roșie ca focul. Doar că un mic detaliu i-a „scăpat” chiar în direct, în momentul în care vedeta a făcut un filmuleţ pentru pagina sa de Instagram. Andreea Mantea s-a filmat în timp ce mergea încrezătoate, fără să îşi dea seama că rochia sexy ar putea să îi lase la vedere lenjeria intimă. Deși ținuta aleasă de brunetă i-a venit foarte bine, se pare că aceasta a uitat că rochia are o crăpătură adâncă pe picior. (vezi FOTO în GALERIE)

Acest detaliu rușinos a fost observat imediat de fanii vedetei. Din fericire, „greșeala” a fost trecută repede cu vederea. Andreea Mantea a defilat în rochia sa roșie și sexy, care i-a pus în evidență silueta de vis.

Bruneta nu poate renunța la gene false. Care este motivul real

Pentru că este o prezență mai mereu în lumina reflectoarelor, vedeta are o echipă de specialiști în spate, care se asigură că fiecare apariție a sa este memorabilă. Și de această dată, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Andreea Mantea nu a dezamăgit. A avut un machiaj profesional, completat cu gene false.

O bucată de timp, vedeta nu a mai apărut la TV, așa că a luat o pauză de la machiajele stridente și de la genele false. Însă, de pe 11 septembrie, frumoasa brunetă și-a reintrat în ritm cu noua emisiune de la Kanal D.

”Eu cu gene, eu fără gene[..]. Deci îmi lipesc bandă. Mamă, de când nu mi-am mai lipit bandă! Cam atât de naturale mi se par genele mele, trebuie să-mi lipesc bandă, ca să nu mi se mai pară naturale genele mele”, a precizat vedeta pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI