Secretul Andreei Bănică pentru o siluetă de invidiat. Cum a reușit să scape de celulită

Secretul Andreei Bănică pentru o siluetă de invidiat. Cum a reușit să scape de celulită
Ce secret are Andreea Bănică? Artista a scăpat de celulită

Andreea Bănică este urmărită într-un număr foarte mare. În special doamnele și domnișoarele sunt curioase de secretele pe care le are. Celebra cântăreață își respectă enorm publicul și își dorește să aibă o imagine perfectă la fiecare apariție. Blondina face sacrificii în acest sens și are grijă de corpul său. Cum a reușit vedeta să scape de celulită și ce face pentru a se menține?

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină: artista a reușit să scape de celulită

Andreea Bănică este deja de mulți ani prezentă în vizorul românilor. Fanii ei au observat cum imaginea i s-a îmbunătățit de la an la an.

Blondina a devenit mămică de două ori, dar acest lucru nu se vede deloc pentru că ea și-a revenit la formele care au consacrat-o.

Artista se poate bucura de o siluetă de invidiat pentru că este adepta unui stil de viață sănătos. Cea din urmă se bucură de o comunitate uriașă pe rețelele de socializare unde este întrebată des de doamne și domnișoare cum reușește să arate fantastic.

Solista este extrem de transparentă cu internauții, iar de curând le-a mărturisit ce obiceiuri are în această direcție. Ea a scăpat de celulită prin sport, o dietă echilibrată și tratamente.

”Pentru celulită există sport, alimentație sănătoasă fără dulciuri și prăjeli și tratamente corporale. Toate acestea se fac împreună pentru rezultate bune!”, a declarat Andreea Bănică în mediul online.

Ce tratamente face?

De asemenea, fosta prezentatoare de la ,,Bravo, ai stil” a mărturisit că este adepta procedurilor estetice și apelează destul de des la intervenții non-invazive. Mai mult decât atât, artista și-a făcut de curând un tratament la nivelul feței, decolteului și abdomenului.

Andreea a subliniat că procedura stimulează sinteza de colagen și îi face pielea să devină mult mai fermă și mai frumoasă după slăbire sau naștere. Cântăreața recomandă acest gen de tratament tuturor doamnelor care vor să se mențină tinere.

,,S-a adunat oboseala. Am programare la un tratament pe care-l fac pentru piele, față, gât, decolteu și abdomen. Se face special pentru calitatea pielii, pentru îmbunătățirea pielii, pentru laxitatea pielii. Abdomenul meu s-a și subțiat și o să continui acest tratament.

Este un tratament pentru piele, riduri fine la nivelul feței, brațe, abdomen, bărbie dublă, cicatrici post-acneice, vergeturi și polii dilatați. Acest tratament stimulează sinteza de colagen și face pielea să devină mai fermă și mai estetică după slăbire sau naștere”, a declarat ea pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI