Schimbare de look pentru Andreea Bănică. Ce intervenții estetice își va face

Schimbare de look pentru Andreea Bănică. Ce intervenții estetice își va face
Andreea Bănică vrea să-și schimbe imaginea

Andreea Bănică a început Noul An cu planuri mari în dreptul imaginii sale. Ce intervenții estetice are de gând să-și facă? Fanii celebrei cântărețe sunt surprinși de alegerile sale. Blondina este pregătită pentru două modificări care o să o facă să se simtă mai bine.

Andreea Bănică și-a planificat două intervenții estetice pentru acest an

Andreea Bănică este una din cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi. În prezent, artista se bucură de un succes imens și are o comunitate uriașă de fani pe rețelele de socializare. Pentru a-și reîmprospăta imaginea în Noul An, artista s-a gândit deja la două intervenții estetice.

Mai exact, vedeta dorește să aibă buze mai voluminoase, dar și sânii mai ridicați. Blondina mărturisea chiar la finele anului trecut faptul că nu a apelat până în acest punct la măestria medicilor specialiști în frumusețe, dar situația urmează să se schimbe cât de curând.

„Îmi doresc…”

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică.

Andreea a făcut deja o vizită la cabinetul medicului pentru a-și face câteva tratamente faciale. Ea a apelat la mezoterapia injectabilă pentru un ten perfect, iar acum este foarte mulțumită de chipul său. Solista le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că are de gând ca anul acesta să aibă mai multă grijă de ea, astfel a început cu câteva tratamente pentru piele.

Cum își îngrijește pielea?

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai mută grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injectabilă pentru un look fresh și gata pe azi”, a mai povestit Andreea Bănică, pe contul de Instagram.

„Pielea noastră, în general, are nevoie de multă îngrijire și hidratare. pentru strălucirea pielii vă recomand să beți multă apă, deși recunosc că eu nu prea reușesc să fac asta.

Multe fructe, legume din care să vă luați vitamine și nu uitați să fiți mai optimiste, mai pozitive, mai bune și tolerante cu cei din jur, pentru că atunci când avem un suflet frumos, suntem frumoase și pe exterior”, a mai scris vedeta pe blog-ul său personal.