Secretul accesoriilor pe care le poartă Kamala Harris. La ce nu renunță, niciodată

Secretul accesoriilor pe care le poartă Kamala Harris. La ce nu renunță, niciodată

Kamala Harris este una dintre cele mai mediatizate femei ale momentului, după ce a ajuns în postura de vicepreședinte al SUA. Din această cauză toți ochii lumii sunt ațintiți asupra celebrului politician si a modului său de a-și asorta și accesoriza ținutele.

Specialiștii au sesizat că cel mai important dintre accesoriile pe care le poarta Kamala Harris este un șirag de perle, marca Wilfredo Rosado. Se pare că perlele îi poarta noroc, având în vedere faptul că le- purtat la numirea sa în funcție, pe data de 20 ianuarie 2021.

Tot perle ar fi purtat celebra femeie și înmomentul în care a absolvit Universitatea Howard, în anul 1986.  Dar, același accesoriu l-a preferat și atunci când a făcut parte din Congres, în calitate de senatoare în statul California, 2017-2021,  dar și în timpul dezbaterii cu adversarul său pentru cea de-a 49-a funcţie de vicepreşedinte al Americii, când a făcut vaccinul anti-Covid-19.

Conform bijutierului șiragul purtat de vicepreședintele american, are o însemnătate aparte. Acesta a explicat pentru Harper’s Bazaar ce reprezintă, de fapt.

„Colierul reprezintă mai mult decât o bijuterie. Este vorba despre un moment istoric, despre mândria de a fi numită prima femeie vicepreşedinte a Americii şi despre un nou început”, a declarat el pentru Harper’s Bazaar.

Femeile din întreaga lume au purtat perle în semn de solidaritate cu Kamala Harris

În semn de solidaritate și respect pentru noul vicepreședinte al SUA, pe Facebook, a fost creat grupul “Wear Pearls on Jan 20 2021”, la care au luat parte peste 430.000 de femei. Grupul a fost iniţiat din luna decembrie a anului trecut de către Hope Aloaye, o femeie în vârstă de 46 de ani. Majoritatea membrelor acestui grup sunt de culoare, însa lor li s-au alăturat şi alte femei care au suținut inițiativa. Toate membrele grupului au purtat coliere cu perle în semn de solidaritate și respect.

Perlele lui Kamala Harris au ajuns astfel, accesoriile cele mai purtate la începutul acestui an, de un număr impresionant de femei, din întreaga Americă, dar și din ate părți ale lumii. Femei de toate vârstele au povestit pe rețelele de socializare cum au procedat pentru a putea purta perle, cu ocazia evenimentului de depunere a jurământului de către noul vicepreședinte al SUA.

O femeie în vârstă de 70 de ani a povestit cum și-a căutat siragul de perle pe care nu l-a mai purtat de la absolvirea liceului. O alta povestea că a cerut ajutor pentru a putea intra în posesia unui astfel de accesoriu, pe Facebook, unde i s-au făcut numeroase oferte de la femei din întreaga lume.

Kamala Harris este un model pentru multe femei din întreaga lume. Ea a fost aleasă vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, fiind astfel prima femeie de origine afro-americană care ajunge într-o funcție atât de importantă.

De-a lungul istoriei, persoanele de culoare de pe teritoriul american au avut de suferit din cauza sclaviei la care au fost supuse și care a durat secole la rând. Abolirea sclaviei în SUA a fost o luptă acerbă, câștigată abia în perioada președintelui Abraham Lincoln, pe data de 19 iunie 1862.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI