Secretul a ieșit la iveală! Legătura nebănuită dintre Liviu Dragnea și Emi Pian

Secretul a ieșit la iveală! Legătura nebănuită dintre Liviu Dragnea și Emi Pian
Emi Pian s-a judecat până înainte să moară. Câți bani a câștigat la tribunal

Vestea morții lui Emi Pian a gzuduit lumea interlopă, dar a făcut valuri și în penitenciarele din țară! Printre cei care au primit cu regret vestea morții interlopului de 39 de ani se pare căeste chiar și Liviu Dragnea, cu care s-a aflat acum că  avea relații destul de strânse.

Iată care a fost legătura nebănuită dintre Liviu Dragnea și Emi Pian

Oameni din clanul Duduianu l-au însoțit pe Liviu Dragnea la câteva înfățișări pe care liderul PSD le-a avut la Înalta Curte de Casație și Justiție. Rolul interlopilor era să-l protejeze pe Liviu Dragnea de întrebările jurnaliștilor. S-a ajuns chiar și la agresiuni asupra unor ziariști insistenți.

Când a fost înconjurat de interlopi, la o înfățișare la Înalte Curte de Casație și Justiție, atitudinea lui Liviu Dragnea a fost primită cu uimire de către judecătorul Cristi Dănileț. Acesta din urmă remarca încă de la înfățișarea liderului PSD la ICCJ faptul că oficialul a procedat nepotrivit.

Iată care a fost legătura nebănuită dintre Liviu Dragnea și Emi Pian
Iată care a fost legătura nebănuită dintre Liviu Dragnea și Emi Pian

”Nu mi-aș lua un interlop drept bodyguard ”

”Țara în care Parlamentul rezolvă dosare în locul Justiției, în care se atentează la teritorii prin hotărâri de guvern, unde conducerea statului renunță la protecție oficială în favoarea clanurilor interlope, unde unii confundă Înalta Curte cu o grădină zoologică și unde proiectele de lege nu se negociază cu magistrații, la fel cum nu se fac negocieri cu teroriștii. Nu mi-aș lua un interlop drept bodyguard nici dacă m-ar apăra de ‘jurnaliștii’ de la mocirla.tv!”, a scris Dănileț în urmă cu mult timp în mediul online.

După ce a fost protejat în libertate, Liviu Dragnea a dat ochii chiar cu Emi Pian și în interiorul penitenciarului. Cei doi au petrecut aproximativ o lună de zile în aceeași celulă, până când interlopul a fost pus în libertate, nu înainte de a-i pune o vorb bună fostului lider al PSD printre cei aflați în detenție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI