Iubita lui Liviu Dragnea a plecat din țară. Unde a fost fotografiată Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea a plecat din țară. Unde a fost fotografiată Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea nu este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, însă, atunci când revine o face în forță și cu multe noutăți. Irina Tănase a plecat în vacanță și a împărtășit cu prietenii săi virtuali poze cu locurile pe care le-a vizitat. Cine a însoțit-o pe blondină în călătorie, aflați în paragrafele următoare.

Irina Tănase a plecat în vacanță, însoțită!

Iubita lui Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și „și-a luat zborul“ în vacanță. Irina Tănase a plecat, împreună cu o prietenă, în Bulgaria. De această dată, blondina a revenit pe pagina de Instagram și a postat mai multe fotografii din locurile pe care le-a vizitat.

Într-una dintre imagini, viitoarea soție a fostului lider al PSD apare lângă o tânără șatenă, iar cele două par destul de apropiate. În descrierea pozei, Irina a notat următoarele: „Un fel de Yin și Yang“.

Fotografia, încarcată recent, nu a primti mare atenție din partea fanilor, părându-se că tânăra reușește să dea internetul peste cap doar atunci când apare la brațul lui Dragnea.

Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Irina și Dragnea

Liviu Dragnea este unul dintre cei mai controversați politicieni din România, care amestecă afacerile cu plăcerea. În viața sa, privatul și publicul se îmbină de minune. Fostul lider PSD a avut mai multe povești de iubire cu angajatele sale, pe care le-a „recrutat“ pentru a-i fi asistente personale.

Prima pe listă este nimeni alta decât Cătălina Ștefănescu, care, la doar 23 de ani ai ei, a devenit cea mai tânără deputată din istoria Parlamentului. Însă, prezența ei pe scena politică din România a luat sfârșit atunci când în peisaj și-a făcut apariția Irina Tănase, actuala viitoare soție a social-democratului. Aceasta a avut grijă să-și arunce rivala într-un total con de umbră.

Chiar dacă este cu 30 de ani mai mică decât partenerul ei care se „odihnește“ la Rahova, Irina Tănase i-a furat inima fostului lider al PSD. Blondina a reușit chiar „performanța“ de a-l despărți de soție. Dragnea a divorțat în anul 2016 de „Bombonica“, după care s-a afișat la brațul iubitei de 25 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI