Secretele din restaurantele fast-food care te vor dezgusta. Ce se întâmplă la McDonald’s, KFC sau Subway

Secretele din restaurantele fast-food care te vor dezgusta. Ce se întâmplă la McDonald’s, KFC sau Subway
Atentie mare la fast-food

Secretele sumbre ale fast-food-ului te-ar putea dezamăgi pe viață, de la sos KFC la burgerii McDonald’s. Știm că mâncarea procesată nu este cea mai sănătoasă pentru noi, dar unele detalii din spatele gustărilor noastre preferate la pachet te vor lăsa de-a dreptul dezgustat. Mulți optează pentru aceste preparate atunci când se grăbesc, nu au timp să gătească acasă sau din confort.

Ce nu ți s-a spus niciodată despre restaurantele fast-food. Atenție mare!

Toată lumea este conștientă că burgerul, puiul prăjit sau pizza comandate nu sunt recomandate de nutriționiști, dar, în ciuda semnalelor de alarmă, dăm fuga la cel mai apropiat McDonald’s pentru a ne lua de mâncare. Însă, pe măsură ce fast-food-ul crește în popularitate, sunt dezvăluite mai multe informații despre modul în care sunt preparate mesele și ce conțin, de fapt. Iată câteva dintre secretele șocante pe care am fi vrut să nu le știm. În schimb, poți alege alimentele care țin cel mai bine de foame. Poți să și slăbești datorită lor.

Sos KFC

Puiul de la KFC este divinizat de foarte mulți gurmanzi, dar au rămas cu un gust amar după ce au aflat cum este preparat sosul. Un documentar de la Channel 4 a oferit telespectatorilor o privire în culisele KFC, ocazie cu care lanțul de restaurante de tip fast-food a dezvăluit cum a fost făcut sosul său.

Se pare că sunt folosite resturi de pui rămase din friteuză și băgate în cuptorul cu microunde. În timp ce unii fani s-au bucurat să vadă că sosul conține ingrediente „adevărate” în loc de granule, alții au spus că revelația i-a șocat pe viață.

Sandwich Subway

O persoană care pretinde că a lucrat la Subway susține că anumite cărnuri ar putea să nu fie atât de sănătoase pe cât par. „Angajatul” a dezvăluit: „De evitat: Pui Chipotle și Pui Teriyaki. „De ce? Puiului i se acordă o perioadă de valabilitate de două zile. Totuși, lanțul fast-food ține carnea și patru zile. Și poate deveni puțin puturoasă”.

Burgeri McDonald’s

Medicii nutriționiști avertizează că burgerii McDonald’s sunt atât de ultra-procesați încât „nu se strică niciodată”. Pentru a-și dovedi punctul de vedere, un dietetician – cu numele Elif pe TikTok – a arătat că mâncarea de tip fast-food care a fost depozitată în recipiente de plastic vreme de doi ani nu s-a stricat!

Consumate pe termen lung, puiul prăjit, burgerii și pizza dăunează organismului, spun medicii, de aceea ar trebui să adoptăm un stil de viață sănătos, din care să nu lipsească mișcarea.