Secretarul unei primării din Bacău, dispărut de 5 zile. Cum a fost văzut ultima dată

Bărbatul a dispărut la începutul acestei luni, iar apropiații săi îl caută cu disperare. Toți cei care l-au văzut sau care îl întâlnesc pe secretarul primăriei din județul Bacău sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 și să raporteze acest lucru. Bărbatul care a dispărut fără urmă se numește Petre Hoborici, iar familia a fost cea care a semnalat faptul că este de negăsit, de 5 zile.

Secretarul unei primării din Bacău a dispărut de 5 zile

Secretarul unei primării din Bacău, dispărut de 5 zile. Cum a fost văzut ultima dată
Secretarul Primăriei Gura Văii, din județul Bacău, a dispărut fără urmă de 5 zile, de la începutul acestei luni

Oricine îl remarcă pe secretarul de la primăria din comuna Gura Văii, din județul Bacău, este rugat să sune imediat la Poliție. Bărbatul a dispărut pe data de 1 noiembrie 2019 și familia sa e disperată.

În momentul dispariției, bărbatul era îmbracat într-un costum de culoare neagră și purta și o geacă kaki, alături de o pălărie gri. Petre Hoborici, secretarul primăriei din județul Bacău are o înălțime de 1.65 metri și ochii albaștri, dar și părul cărunt.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune și la numărul  de telefon 0755.378.336, fie la 112 sau să meargă direct la cea mai apropiată secție de poliție. Ultima dată a fost văzut vineri, pe 1 noimebire 2019, când a luat un taxi din fața Primăriei Gura Văii, în jurul orei 11:00 – 12:00.

Comuna Gura Văii este situată în apropiere de Onești, iar primarul Valerică Mihalcea susține că secretarul s-a aflat la serviciu, până la ora 10:00, în dimineața de vineri, ziua în care a și fost văzut pentru ultima dată. Familia bărbatului este disperată și încearcă să afle ce i s-a întâmplat lui Petre Hoborici. Soția acestuia a fost cea care a semnalat dispariția sa, primarul dezvăluind și că a plecat pur și simplu de la locul de muncă din incinta primăriei, fără să se învoiască. Mai mult, și cele două numere de telefon pe care bărbatul le folosea au fost dezactivate, potrivit bacau.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI