Doar în România, trei zile au căutat-o polițiștii, iar ea era acasă

Polițiștii din România nu au foarte multe performanțe pozitive care să facă înconjurul internetului și, din păcate, nu vor începe un ciclu optimist cu relatarea de astăzi.

În mod uzual, în momentul în care te duci să faci o plângere la poliție legată de dispariția unei persoane, ai dat startul unei investigații. Din acel moment, Poliția Română, împreună cu o serie de organe acreditate ale statului, inițiază procedurile de localizare ale persoanei date dispărute. Pe parcursul acelui proces, te-ai aștepta ca domiciliul celui dispărut să fie în centrul cazului.

După cum ai văzut în filmele cu americani, ai crede că autoritățile vin regulat la casa în care a locuit în persoana pentru a aduna dovezi noi despre caz și pentru a căuta noi piste de analiză. Din păcate, după cum ne-au arătat de curând polițiștii din Slatina, lucrurile funcționează complet altfel în frumoasa noastră țară.

Premisa este una cât se poate de simplă, o femeie din comuna Slatina, județul Suceava, a dispărut de acasă. Soțul ei îngrijorat s-a dus la poliție și a sesizat autoritățile în legătură cu dispariție soției. Nu există niciun indiciu conform căruia bărbatul știa unde se află persoana importantă din viața sa.

După mai puțin de 24 de ore, femeia s-a întors acasă și și-a văzut de viața ei. După trei zile de la momentul depunerii declarației la poliție, polițiștii români încă o căutau pe femeie, conform Mediafax.

Polițiștii suceveni au căutat timp de trei zile o femeie din comuna Slatina, dată dispărută de soț. Femeia a plecat de acasă duminică și s-a întors a doua zi, însă nimeni nu i-a anunțat pe polițiști, care au continuat căutările, apelând chiar și la ajutorul populației pentru a da de urma ei.

În mod normal, soțul ar fi trebui să-i anunțe pe polițiști pentru a întrerupe investigația. La fel de normal, ar fi fost ca acele echipaje multe care au căutat-o pe femeie să o caute și acasă. Niciunul dintre aceste scenarii nu s-a petrecut. În final, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu, bărbatul care și-a declarat dispărută soția, nu a fost amendat, chiar dacă polițiștii au căutat-o pe femeie trei zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI