În mintea lui Gheorghe Dincă. Profilerul Poliției Române, care îl analizează pe bărbatul de 66 de ani, mărturisiri uluitoare

Terifiantul caz Caracal nu pare că își va găsi prea curând rezolvarea, mai ales că Gheorghe Dincă refuză vehement să le dea detalii anchetatorilor, cu privire la modul în care le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Profilerul Poliției Române, solicitat să intervină în găsirea răspunsurilor esențiale pentru anchetă, a oferit detalii uluitoare despre cum vede fostul mecanic auto întreaga situație.

Profilerul Poliției Române, mărturisiri uluitoare despre Gheorghe Dincă

În mintea lui Gheorghe Dincă. Profilerul Poliției Române, care îl analizează pe bărbatul de 66 de ani, mărturisiri uluitoare

Criminalul din Caracal, în vârstă de 66 de ani, a fost supus foarte multor teste și analize psihologice. Prin aceste tehnici, oamenii legii își doresc să îl facă să vorbească pe cel care a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente. Gheorghe Dincă le-a luat la ocazie, în mașina sa, pe cele două fete în primăvara și vara acestui an, după care ele au dispărut de pe fața planetei.

Dorin Dumitran, comisar șef dr., se află de 5 ani în serviciul Poliției Române, având misiunea de profiler. Este absolvent al Facultății de Psihologie și Sociologie și lucrează în poliție din anul 2005, având la activ și cursurile FBI pentru profiling.

Abilitățile sale au contribuit semnificativ la prinderea infractorilor periculoși sau la găsirea de răspunsuri pentru cazurile mai vechi de crimă. Dorin Dumitran l-a interogat pe Gheorghe Dincă încă din primele momente în care fostul tinichigiu auto din Caracal a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra. Profilerul Poliției Române nu a putut vorbi în mod direct despre cazul Caracal, pentru că ancheta este în plină desfășurare, însă tot a oferit detalii neștiute despre mintea de criminal a lui Gheorghe Dincă.

„Nu e nimic magic, nimic misterios în ceea ce fac. Este muncă, răbdare și încăpățânare. Pentru cei care plâng după cei iubiți și plecați”, spune Dorin Dumitran, potrivit Libertatea. Acesta a mai explicat și că într-adevăr o persoană poate să înceapă să ucidă chiar și la vârsta de 66 de ani, deoarece “până la vârsta aceea, el trăiește într-un incubator de mediu”. În plus, din orele petrecut în compania lui Dincă, profilerul Poliției Române a mai putut observa și că “vorbim despre o tulburare calitativă a memoriei”. Se întâmplă atunci când cel interogat amestecă declarațiile pe care le oferă anchetatorilor cu privire la faptele sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI