25 dec. 2020 | 08:52

Secret spulberat! Cu cine a petrecut Alex Bodi de Crăciun. A fost fotografiată chiar la el în curte

Știri generale
Secret spulberat! Cu cine a petrecut Alex Bodi de Crăciun. A fost fotografiată chiar la el în curte
Alex Bodi surprins alături de noua cucerire

Pe 19 decembrie Alex Bodi era eliberat din închisoare și pus sub arest la domiciliu. Decizia judecătorilor îi dă dreptul afaceristului să petreacă Crăciunul acasă. În același timp va putea petrece sărbătorile de iarnă alături de fiicele lui.

Alex Bodi surprins alături de noua cucerire

În lux și opulență, cam așa își va petrece arestul la domiciliu Aelx Bodi. Deja curtea milionarului s-a transformat ca pentru Crăciun. În afară de pregătirile specifice, Alex Bodi a decis să publice pe Facebook câteva poze. În respectivele poze nu apare singur, ci alături de noua sa cucerire, Daria Radionova.

Ipostazele publicate de Alex Bodi îi arată pe cei doi, plini de tandrețe și par a fi fericiți împreună. Astfel că, după ce a fost eliberat, afaceristul va petrece Crăciunul și Revelionul în vila sa din Tunari, de aproximativ un milion de euro, alături de Daria, dar și alături de fiicele sale. (vezi galeria)

În unele dintre pozele publicate pe Facebook, Alex Bodi apare alături de Daria Radionova și de câinele lor, scriind: „Ei sunt printre puținele ființe care stau lângă tine și nu te vor trăda!”. Mesajul este cu țintă directă către cea care l-ar fi denunțat la Parchet, în dosarul în care este anchetat.

Afaceristul implicat într-un dosar greu și multe acuzații

În urmă cu o lună de zile, mai exact pe 11 noiembrie, Alex Bodi era săltat din propria casă de trupe de mascați, sub acuzarea de proxenetism și trafic de persoane. În dosarul intentat de Parchetul Dolj, pe lângă Alex Bodi, mai sunt implicate și alte nume din lumea interlopă din România.

Demersul procurorilor ar fi plecat, după ce pe numele afaceristului s-au formulat acuzațiile pe baza mărturiilor fostei soții a acestuia. Nu este vorba de Bianca Drăgușanu, ci de o altă fostă soție a afaceristului.

Cât despre relația fierbinte dintre Bianca Drăgușanu și violentul om de afaceri, Alex Bodi, blonda declara după despărțirea de acesta, că ar fi rezistat cu greu celor doi ani, în care a  și fost bătută.

”Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț. Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta.

Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi spus Bianca Drăgușanu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro