19 dec. 2020 | 17:33

Trauma lui Cengiz Şıklaroğlu. Turcul milionar al Biancăi Drăgușanu nu și-a revenit nici acum

Monden
Trauma lui Cengiz Şıklaroğlu. Turcul milionar al Biancăi Drăgușanu nu și-a revenit nici acum
Trauma lui Cengiz Şıklaroğlu. Turcul milionar al Biancăi Drăgușanu nu și-a revenit nici acum

În iunie 2020, presa turcă scria pe larg despre acuzațiile și arestarea milionarului Cengiz Şıklaroğlu la 10 luni de închisoare. Cu toate acestea, s-a dovedit că Cengiz Șıklaroğlu nu a intrat în închisoare. Cengiz Șıklaroğlu, în presa turcă a momentului, era prezentat ca fiind lider al unei organizații criminale. Dar povestea de viață a acestuia e una parcă scoasă din scenariile telenvolelor.

Cengiz Şıklaroğlu, de la interlop, la milionar adulat pe străzi

Situația prezentată de presa turcă în iunie anul acesta, nu este prima în care Cengiz Șıklaroğlu apare ca fiind principalul vinovat. În 2016 milionarul Cengiz Șıklaroğlu era arestat în Rusia, acuzat fiind de un atentat de asasinare asupra lui Ramzan Kadirov.

După ce a fost achitat de un proces în Rusia, a fost întâmpinat de o mulțime mare de oameni la Aeroportul Atatürk la sosirea sa de la Moscova la Istanbul în 2016. Cu alte cuvinte, Cengiz Șıklaroğlu este un personaj foarte popular pe malul Bosforului.

Potrivit propriilor sale declarații de pe rețelele de socializare, deține compania Angels Yachts, și este și CEO al Angel Group. Șıklaroğlu folosește foarte intens rețelele sociale. În special, fotografiile făcute cu animale sălbatice, iahturi de lux și automobile pe care le are acasă, toate împodobesc contul lui de Instagram.

Dar înainte de a ajunge la brațul Biancăi Drăgușanu, sau la brațul Ioanei Filimon și a Otiliei Bilionera, a fost căsătorit timp de mulți ani.

Poveste parcă din filme

Povestea cu final tragic s-a derulat în urmă cu aproape 11 ani. Atunci Cengiz Şıklaroğlu a fost arestat și trimis în cea mai dură închisoare din Rusia, și se părea că nu mai sunt șanse de scăpare. După arestarea acestuia, avocații i-ar fi dat vestea cumplită tinerei sale soții, care era și însărcinată.

Conform surselor, femeia nu a suportat ideea, și la scurt timp, decide să-și pună capăt zilelor. Povestea e parcă din filmele lacrimogene, deoarece, la exact 28 de zile de gestul femeii, Cengiz Şıklaroğlu avea să fie eliberat din închisoare și să se reîntoarcă în Turcia.

În toată perioada cât milionarul Cengiz Şıklaroğlu a fost încarcerat, acesta nu a putut avea contact cu exteriorul. Este vorba de una din cele mai dure închisori din lume, Petak Island, considerată a fi Alcatrazul Rusiei. Aici contactul cu exteriorul este interzis, astfel că informația despre sinuciderea femeii nu a ajuns la milionar.

De-abia când acesta a ajuns în Istanbul a aflat vestea, iar șocul nu a trecut nici până astăzi. Deși acum, înconjurat de femeie superbe, Cengiz Şıklaroğlu nu a reușit să treacă peste drama sa, încă încearcă să uite, dar este foarte greu.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Capital.ro
Cum se aprinde Sfânta Lumină la Ierusalim. Miracolul care are loc an de an la Mormântul lui Iisus
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro