Sechestru pe locuința și bunurile Dianei Șoșoacă. Prin ce trece senatoarea

Sechestru pe locuința și bunurile Dianei Șoșoacă. Prin ce trece senatoarea
Ce se întâmplă cu Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă se confruntă cu multe probleme. Aceasta este implicată într-un scandal cu televiziunea RAI UNO, iar acum s-a aflat că executorii i-au pus sechestru pe locuință și pe bunuri în urma unor amenzi. Senatoarea a fost nevoită să plătească sume uriașe de bani.

Prin ce trece Diana Șoșoacă. Ce amenzi a primit

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru faptul că nu a respectat restricțiile impuse de autorități în pandemie. Aceasta a primit peste 100 de amenzi pentru această decizie, dar mai ales pentru că nu a purtat masca de protecție. Mai exact, senatoarea a încălcat Legea 55.

Aceasta a contestat amenzile, dar, în cele din urmă, ea a pierdut multe procese. Casa și bunurile sale au fost puse sub sechestru de către executori, ba chiar aceștia au vrut să îi execute locuința. Diana Șoșoacă are de plătit, în total, sancțiuni care depășesc valoarea de 100.000 de lei.

Senatoarea a trebuit să plătească aproximativ 20.000 de euro după ce locuința și bunurile sale au fost puse sub sechestru de către executorii care au venit la ea. Aceasta a primit numeroase amenzi pentru faptul că nu a respectat regulile impuse de autorități în pandemie, potrivit unor surse Antena 3.

Printre sancțiunile primite se numără și o amendă în valoare de 500 de lei, trimisă la Senat. La un moment dat, Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască de protecție, așa că s-a iscat un adevărat scandal în plen. Pe atunci, o senatoare PNL suna la 112 și cerea intervenția polițiștilor.

„Eu nu port mască pe stradă, nici soțul și nici familia mea”

În trecut, Diana Șoșoacă explica faptul că amenzile pe care le-a primit pentru faptul că nu a purtat masca de protecție au început să fie anulate de către instanță. Cu toate acestea, se pare că situația este alta, iar senatoarea a pierdut numeroase procese.

„Pe mine nu are de ce să mă elibereze personal pentru că eu nu pot mască pe stradă, nici soţul şi nici familia mea. Mie nu îmi încalcă nimeni drepturile constituţionale.

Nu mă simt eliberată nici de cei peste 10.000 de euro pe care i-am primit ca amendă pentru nepurtatul măştii, pentru că văd că pe toate văd că instanţele le anulează, având în vedere negalitatea dispoziţiilor legate de măşti.

Nu ne vom opri până când toţi cei vinovaţi de moartea peste 25.000 de români morţi cu zile în spitalele din România de aşa zis COVID, precum şi ceilalţi zeci de mii de oameni omorâţi cu zile pentru că nu li s-a permit accesul la tratamentele medicale pe care trebuiau să le urmeze.

Noi nu ne vom opri. Le este frică!”, spunea senatoarea la România TV.