Diana Șoșoacă a apărut cu botniță în Parlament. Imaginea halucinantă din plen

Diana Șoșoacă a apărut cu botniță în Parlament. Imaginea halucinantă din plen
Diana Șoșoacă, apariție halucinantă. Aceasta ți-a pus o botniță la gură în cadrul unei ședințe

Diana Șoșoacă șochează din nou! Aceasta și-a făcut apariția în Parlament cu o botniță la gură și îmbrăcată într-un costum popular. Imaginea halucinantă a acesteia a reușit să surprindă pe toată lumea.

Diana Șoșoacă și-a pus o botniță în ședința plenului

Deputații și senatorii s-au reunit într-o ședință solemnă dedicată aniversării Constituției. Înainte de ședința plenului, parlamentarii AUR au pus în fața sălii câteva ghete cu numele politicienilor în care au introdus nuiele. Câțiva din cei vizați au fost: preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi liderii partidelor..

Cu toate astea, de departe cel mai controversat gest a fost cel al Dianei Șoșoacă Iovanovici care și-a pus botniță și a strigat ‘Trăiască România liberă’. Senatoarea independentă a luat cuvântul la un moment dat și a reușit să șocheze din nou.

„Trăiască România liberă! Jos botniţa!”

„​I-am cerut lui Moș Nicolae să-mi dea un cadou pentru aniversarea Constituției. Este o botniță prin care Constituția, drepturile și libertațile fundamentale au fost anulate de către Parlament, președinte și Guvern și rog reprezentantul CCR să aibă mai mult curaj aşa cum a avut în Decizia 457 din 2020.

În aceasta au menţionat să starea de alertă încalcă statul de drept, este creată atificial şi nu există fundament constituţional pentru existenţa acesteia. Trăiască România liberă, trăiască dreptul la liberă exprimare! Jos botnița!”, a spus Diana Șoșoacă.

Președintele Camerei Deputaților a afirmat azi, în plenul Parlamentului, că nu susține imunizarea obligatorie, dar a apostrofat-o pe senatoare pentru mișcarea sa și pentru faptul că nu poartă masca de protecție.

„Nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă”

”Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu.

Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a afirmat Marcel Ciolacu în deschiderea discursului susținut la Ședința solemnă comună a Camerei Deputaților și Senatorului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituției României.

Președintele Camerei Deputaților a explicat și de ce i-a solicitat colegei să poarte mască de protecție. Cel din urmă a susținut că dreptul la viață nu se negociază: „Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază.” Românii au rămas încă o dată șocați de noul gest controversat al senatoarei Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI