Ce nu știai despre actorii din Vlad. În serialul de la PRO TV, au alți parteneri, dar în viața reală sunt soț și soție

Ce personaje din Vlas sunt, de fapt, soț și soție în viața reală?

În serialul Vlad sunt departe unul de celălalt, dar se regăsesc acasă. Cine sunt cei doi actori care sunt soț și soție în viața reală, dar pe platourile de filmare se sărută cu altcineva? Serialul Vlad a pus la încercare un cuplu? Oare nu-i afectează deloc faptul că se văd în fiecare zi îndrăgostiți de alte persoane?

Parteneri de platou la serialul Vlad, soț și soție în realitate

Serialul Vlad ascunde un cuplu! Două personaje din cadrul proiectului sunt în viața reală soț și soție. Aceștia filmează deseori scene fierbinți împreună. Fără niciun motiv de îngrijorare însă, pentru că meseria este meserie. Conrad Mericoffer și Victoria Răileanu sunt căsătoriți în viața reală. Partenerii de cuplu în serial sunt Oana Zăvoranu și Emilian Oprea. Micky, așa cum se numește personajul interpretat de aceasta, a făcut câteva declarații despre relația dintre aceștia și despre cum se simt săruturile pasionale dintre soți cu alte persoane pe platourile de filmare.

Victoria Răileanu a fost întrebată despre greutatea scenelor de amor. Actrița a răspuns atunci că: „Sunt camere şi oameni în jur şi trebuie să facem astfel încât să nu dăm peste cap echipa. Există o coregrafie, însă noi construim scenele şi oamenii de la cameră aranjează totul.”

Victoria și Conrad sunt soț și soție în viața reală
Victoria și Conrad sunt soț și soție în viața reală

„N-aş putea să vin acasă”

De asemenea, jurnaliștii de la click.ro, în interviul special care o vizează pe artistă, au întrebat-o și dacă a avut parte de un asemenea scenariu chiar alături de soțul său.

„Nu, dar am jucat într-o piesă de teatru. Ne-am combinat atunci. (râde). El face cuplu cu Oana Zăvoranu, dar nu ştiu ce are de filmat pentru că nu vorbim despre asta. Suntem amândoi actori şi n-aş putea să vin acasă şi să ne spunem ce avem de filmat. Avem încredere unul în celălalt, ştim că e serviciul nostru şi că trebuie să facem şi asta. Nu avem gelozii, suntem „oameni mari”
Victoria Răileanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI