Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș după a doua ediție din noul sezon de la Vocea României. Fanii au fost topiți să vadă asta

Smiley și Pavel Bartoș au petrecut la grătar după Vocea României

Smiley și Pavel Bartoș muncesc cât e ziua de lungă, dar se mai și distrează. După a doua ediție din noul sezon de la Vocea României, cei doi și-au petrecut timpul liber la grătar. Smiley și-a făcut o fotografie alături de fica lui Bartoș, căreia îi este naș, apoi a postat poza pe rețelele de socializare, iar fanii au fost impresionați.

Smiley și Pavel Bartoș au petrecut la grătar după Vocea României

„Zi de grătar cu fina! @pavelbartos”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Smiley pe contul personal de Instagram. Postarea artistului a adunat într-un timp scurt 25.000 de aprecieri din partea fanilor. Iată câteva dintre mesajle pe care le-a primit vedeta de la Pro TV:

„Pe când o zi de gratar cu fiica sau fiul? Hai grăbește-te că trece vremea și ai lângă tine o femeie super faină și drăguță. Crede-mă, nu găsești alta mai bună, pentru că nu sunt.”

„Cât mi- aș dori să văd o postere alături de Gina. Sunteți doi frumoși și apoi oameni deosebiți. Faceți o pereche foarte fruomoasă.”

„Cum ar fi fost să fi fost fetița ta? Așa blonduță ca Gina!”

„Să îți trăiască finuța! Îți stă bine cu un copil în brațe.”

„Un moment de fercire și iubire adevărată pură. Cu drag.”

Foto: Instagram Smiley
Foto: Instagram Smiley

Colegi foarte buni la Vocea României, emisiunea difuzată de postul de televiziune Pro TV, Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni adevărați și în afara platourilor de filmare. După ce Pavel a devenit tată pentru a treia oară, în 2014, Smiley a fost cel care i-a botezat fetița. Se pare că Smiley este un naș tare mândru. Cel puțin asta reiese din fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare alături de micuța Sofia.

Smiley și Pavel Bartoș pot fi urmăriți la Vocea României, în fiecare vineri seara, de la ora 20:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI