23 mart. 2023 | 13:25

„Sebastian Ghiță, interesat să investească la Dinamo?”. Președintele clubului din „Ștefan cel Mare” a explicat care este planul noilor patroni

Sport
„Sebastian Ghiță, interesat să investească la Dinamo?”. Președintele clubului din „Ștefan cel Mare” a explicat care este planul noilor patroni

Fanii lui Dinamo așteaptă cu sufletul la gură planul noilor investitori, care au promis că vor face o infuzie de capital care va ajuta echipa în lupta pentru promovare. Răspunsurile la multe dintre întrebări se lasă însă așteptate. Noul președinte al clubului a acordat astăzi un interviu în care a negat că Sebastian Ghiță ar fi interesat să se alăture echipei de investitori, dar Andrei Nicolescu a recunoscut că a fost coleg de liceu, la Ploiești, cu celebrul om de afaceri.

Andrei Nicolescu, coleg de liceu cu Sebastian Ghiță și avocatul unor firme care au avut legătură cu afaceristul

Dinamo se află într-o situație foarte grea din punct de vedere financiar. Clubul are datorii de multe milioane de euro și se află în insolvență, iar faptul că se află în liga a doua a însemnat o lovitură foarte grea la capitolul venituri. Fanii au privit cu multă încredere anunțul companiei Red&White că a cumpărat un pachet consistent de acșiuni.

Andrei Nicolescu este președintele clubului, iar în interviul de gsp.ro a fost întrebat dacă Sebastian ghiță ar putea fi unul dintre investitorii surpriză. „Nu, nu, nu. Ești departe, la ani lumină”, a fost răspunsul. Nicolescu este avocat și în presă s-a scris că l-ar fi reprezentat într-un proces pe afaceristul care a fugit în Serbia acum aproape șapte ani.

„Aveți o informație greșită. Eu nu am reprezentat un om. Am avut contracte de asistență juridică cu unele dintre firmele în zona comercială care, la un moment dat, au fost asimilate de presă cu Sebastian Ghiță. În zona penală nu am avut tangență cu nimic din ce a însemnat reprezentarea lui.

Noi am fost în același liceu la Ploiești. Faptul că am reușit să fiu consilier de business în anumite afaceri care cumva derivau din ce făcea el și acum sunt de super succes nu are legătură cu faptul că ne cunoșteam sau eram prieteni”, a răspuns Nicolescu.

Sebastian Ghiță a fost urmărit în mai multe dosare penale, iar în anul 2016, când i-a expirat mandatul de parlamentar și a rămas fără imunitate, s-a refugiat în Serbia, ca să nu fie reținut. A plecat din țară la doar câteva ore după ce fusese prezent la un eveniment organizat de Serviciul Român de Informații.

România a cerut de mai multe ori extrădarea lui, dar autoritățile din țara vecină nu au fost de acord. În aceste momente, Sebastian Ghiță se poate întoarce în România pentru că nu mai are nicio problemă de ordin juridic.

Andrei Nicolescu și noii investitori au transmis de mai multe ori că Dinamo are nevoie de 12 milioane de euro și au spus că în cel mult doi ani clubul va ieși din insolvemță. Planul „pe hârtie” este foarte ambițios și prevede ca mai mulți oameni de afaceri puternici să se alăture grupării din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo ocupă locul patru în liga a doua, după o etapă din play-off, la nouă puncte de ultima poziție care asigură promovarea directă.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro