Sebastian Chitoșcă, întâlnire savuroasă cu Roxana Nemeș. Cum a luat-o la mișto pe artistă

Sebastian Chitoșcă, întâlnire savuroasă cu Roxana Nemeș. Cum a luat-o la mișto pe artistă
Sebastian Chitoșcă n-a iertat-o nici de data asta! Ce glumă picantă a făcut la adresa Roxanei Nemeș?

Întâlnire de senzație între Roxana Nemeș și Sebastian Chitoșcă. Fanii emisiunii Survivor România 2021 s-au bucurat să-i vadă împreună, dar s-au și amuzat copios de glumele Războinicului. Sportivul a luat-o în derâdere pe fosta lui coechipieră.

Sebastian Chitoșcă, glumă picantă la adresa Roxanei Nemeș

Fanii Survivor România s-au bucurat să-i vadă din nou împreună pe unii din cei care s-au înțeles bine chiar și în competiția sportivă. Trei Faimoși și-au dat întâlnire acasă, în România, după ce au fost eliminați pe rând din cel mai greu proiect televizat de la noi.

Aceștia s-au relaxat și au depănat amintirile din Republica Dominicană, ba chiar au glumit mult pe seama unor lucruri petrecute acolo pe care doar ei le știu. Dialogul dintre Războinici a decurs fantastic în ochii fanilor, care au sesizat și o mică săgeată aruncată de fostul fotbalist către fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”.

Chitoșcă l-a imitat pe Dan Pavel, iar aflându-se între cele două foste coechipiere a început să le introducă în povestea pe care doar el a dirijat-o. Bărbatul a atins un punct sensibil pentru Nemeș care l-a amenințat în glumă că îl va bate.

Concret, sportivul a subliniat faptul că solista a reușit să câștige foarte puține puncte de-a lungul show-ului. Acest lucru a fost semnalat deseori de colegii din tabără, dar și de fanii emisiunii care au sesizat că sportul nu este punctul forte al artistei, precum a recunoscut și ea în repetate rânduri.

Dialogul dintre Războinici

Roxana Nemeș: De cine am dat noi aici?!
Raluca Dumitru: Eu nu te-am prins pe tine în competiție.
Roxana Nemeș: Nici eu pe tine, dar ne știm dinainte.
Sebastian Chitoșcă: Nici eu nu te-am prins!
Roxana Nemeș: Poate eu nu te-am prins pe tine în prima lună, el era bine-mersi, cu mâncare…Ar fi vrut el să nu mă prindă.
Raluca Dumitru: Lasă că facem acum…Eu zic să pregătim traseul, Roxana, iar Sebi e Domnul Dan.
Sebastian Chitoșcă: „Bună ziua, bine ați venit la o nouă zi de Survivor. Aici pe traseu este Raluca Dumitru cu Roxana Nemeș. Nemeș a căștigat 3 puncte în ianuarie…”
Roxana Nemeș: Vezi că îți iei bătaie după…

În bătălia pentru marele premiu Survivor România au rămas: Zanni, Elena Marin, Marius Crăciun, Maria Chițu, Andrei Dascălu, după ce Albert Oprea a fost eliminat în cursul zilei de duminică. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine se va bucura de titlul suprem de supraviețuitor. Finala se apropie cu pași repezi, la Kanal D!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI