Fosta concurentă Survivor care s-a pipăit cu Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Fosta concurentă Survivor care s-a pipăit cu Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf
Fosta concurenta Survivor care s-a pipait cu Florentina Raiciu

O nouă zi, un nou scandal în showbizul românesc. După ce au apărut zvonuri, acum o săptămână, privind identitatea presupusei amante a lui Laurențiu Reghecampf, noi detalii ies la iveală despre frumoasa Florentina Raiciu. Cu ce fostă Faimoasă de la Survivor România a fost bună prietenă blondina.

Fosta concurentă Survivor care s-a pipăit cu Florentina Raiciu

Se pare că blondina a avut o relație extrem de apropiată cu Raluca Dumitru, una dintre fostele concurente de la Survivor România sezonul 2. Fosta Faimoasă și presupusa amantă a lui Reghe au fost bune prietene pentru o bună perioadă de timp.

În trecut, Raluca Dumitru și Florentina Raiciu au pozat împreună în mai multe pictoriale fierbinți care au încins imaginația bărbaților și au apărut într-unul din clipurile Andei Adam. Zvonurile spun că artista și-a schimbat implanturile mamare atunci când le-a văzut pe cele două dive dezgolite, fiind invidioasă pe bustul lor generos și perfect.

Apoi, cele două prietene și-au încercat norocul în televiziune, iar cea care a reușit a fost Raluca Dumitru, reușind o carieră ca asistentă TV la Antena Stars. Relațiile de prietenie dintre cele două vedete s-a răcit, iar fanii au observat că Florentina Raiciu nici nu a susținut-o pe Raluca, atunci când bruneta a participat la Survivor România. Fosta Faimoasă a declarat că cele două nu mai sunt în relații bune de doi ani de zile, dar nu a vrut să dezvolte subiectul.

„E adevărat, nu mai suntem în relații bune de aproape doi ani. Nu aș vrea să comentez pe marginea acestui subiect”, a declarat Raluca Dumitru în exclusivitate pentru Wowbiz.

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Florentina Raiciu este fotomodel și make-up artist de meserie. Tânăra a pozat de cinci ori pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy, iar numele ei a devenit răsunător atât în România, cât și peste hotare. Acum 8 ani, în anul 2013 a fost votată cea mai senzuală apariție de pe coperta revistei. A apărut în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă!” de pe Antena 1 și a obținut un rol de asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Are o afacere de succes în Capitală, unde deține un salon de înfrumusețare. Recent, Florentina Raiciu a revenit în atenția presei de scandal din România după ce a fost acuzată de faptul că ar fi fost amanta antrenorului Laurențiu Reghecampf, subiect despre care diva nu a vrut să comenteze.

Gurile rele au speculat faptul că blondina ar fi încercat să-l cucerească pe artistul Alex Velea pe vremea când acesta prezenta o emisiune la Național TV, moment în care ar fi fost amenințată de Antonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI