Se vede că Nicoleta Luciu e plină de bani. Ce extravaganță a făcut pentru fiul cel mare EXCLUSIV

Se vede că Nicoleta Luciu e plină de bani. Ce extravaganță a făcut pentru fiul cel mare EXCLUSIV
Vedeta a facut o aroganta ca sa ii indeplineasca dorinta

Nicoleta Luciu nu ascunde faptul că, în acest moment, atât ea, cât și soțul său se consultă înainte să ia vreo decizie, și că ambii iau în calcul ce își doresc cei patru copii pe care-i au.

Retrasă de ani buni la Miercurea Ciuc, unde e mamă cu normă întreagă pentru cei trei băieți și o fată pe care-i are, Nicoleta Luciu nu face economii când trebuie să investească în educația și plăcerile copiiilor săi. Mai ales atunci când aceștia au rezultate bune la învățătură.

”Zsolt se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot.

Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele”, ne-a declarat aceasta.

Vedeta ne-a mărturisit astfel, și ce dorință, destul de costisitoare, i-a îndeplinit fiului său, Zsolt junior, când acesta a împlinit 12 ani.

”Își dorea să-i fac ziua în America și de aceea am plecat în State”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

În acest an, din cauza pandemiei, Nicoleta și familia sa au renunțat la a mai zbura peste Ocean, sărbătorindu-i ziua fiului cel mare, care în urmă cu o săptămână a împlinit 13 ani, împreună cu prietenii.

A vrut să emigreze peste Ocean

Încă de când era adolescentă, dar și după ce s-a căsătorit, Nicoleta a intenționat să emigreze în America, dar în cele din urmă, de dragul soțului său, Zsolt Csergo, care nu-și dorea acest lucru, și a copiilor ei, s-a stabilit la Miercurea Ciuc.

Totuși, bruneta nu pierde ocazia, atunci când poate, de a zbura peste Ocean. A fost plecată cu familia ultima oară anul trecut, după ce cu doi ani în urmă, vizitase Cascada Niagara.

Vara care s-a încheiat a preferat însă să o petreacă împreună cu familia în Croația.

Viața în province, cu patru copii

Nicoleta nu regretă însă alegerea făcută pentru că, spune ea, la Miercurea Ciuc, micuții săi au o copilărie fericită.

”Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat.

Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Fiecare este înscris la câte un sport și le face mare plăcere să meargă.

Karol face hochei, Kim face patinaj artistic, iar Kevin și cu Zsolt fac fotbal. Toți fac limbi străine de mici. Ei sunt deja la nivelul în care te corectează. La mine lucrurile sunt făcute din timp.

Tripleții au început engleza la 3 ani, Zsolt, la 2 ani. Ei vorbesc între ei engleza. Zsolt face meditații la matematică din clasa a VI-a, din timp. Mai bine două ore pe săptămână, decât să-i omori cu cinci ore de meditații.”, ne-a spus aceasta.