Se schimbă vremea. Ce temperaturi vor fi în zilele următoare. ANM a făcut acum anunțul

Se schimbă vremea. Ce temperaturi vor fi în zilele următoare. ANM a făcut acum anunțul
Prognoza meteo pentru 9-11 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru zilele de 9, 10 și 11 ianuarie. Vremea va continua să se încălzească ușor în următoarele zile, iar temperaturile vor avea valori mai ridicate decât în mod normal în această perioadă a anului.

Prognoza meteo pentru 9-11 ianuarie

Joi, 9 ianuarie, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în special în nord, în centru şi în nord-est. În zona Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei se vor semnala precipitaţii slabe şi cu totul izolat pot fi depuneri de polei. În zonele joase, cu precãdere dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între -2 și 7 grade Celsius. Acestea vor fi mai scăzute în zonele cu ceață și mai ridicate și mai ridicate în Oltenia și Muntenia. Minimele vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade Celsius.

Vineri, 10 ianuarie, vremea va continua să se încălzească. Vor fi înnorări temporare îndeosebi în regiunile nordice, unde trecãtor şi izolat pot fi precipitaţii slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius, mai ridicate în zona subcarpatică a Olteniei și Munteniei. Minimele vor fi cuprinse între -6 și 2 grade Celsius. Ceața se va semnala local dimineața și noaptea.

Sâmbătă, 11 ianuarie, temperaturile vor avea valori mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de est a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Probabilitatea mai mare de producere a precipitațiilor va fi în nordul Moldovei. Va ninge pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade Celsius.

Urmăriți Playtech.ro și pe