Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie. Iarna își intră în drepturi. Ultimele informații de la ANM

Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie. Iarna își intră în drepturi. Ultimele informații de la ANM
Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie

Specialiștii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de marți, 7 ianuarie 2020. Vremea va fi rece, în concordanță cu perioada în care ne aflăm. Ger dimineața și noaptea în unele zone.

Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Metoerologie (ANM) au anunțat că vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea în centrul țării, la deal și munte, local în nord-est și izolat în rest. Cerul va fi variabil în Dobrogea și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, dar și în sud-estul țării.

Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie. Iarna își intră în drepturi. Ultimele informații de la ANM
Iarna își intră în drepturi. Ameliorarea va veni miercuri, 8 ianuarie

Cele mai mari viteze se vor înregistra ziua, la malul mării, unde vor fi rafale de până la 55…60 kilometri pe oră. Maximele vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius, iar minimele între -14 și -3 grade Celsius. Mai puține grade în termometre vor fi în estul Transilvaniei. Ceața își va face și ea prezența, în zonele de relief, iar la pachet vine și chiciura.

Vremea în București

București, 7 ianuarie 2020. Prima parte a zilei va aduce, treptat, 2 grade Celsius în termometre, care se vor simți cu un grad mai mult. Soarele va fi strălucitor, iar vântul va sufla cu o putere de 7 kilometri pe oră, în rafale ajungând la 11 kilometri pe oră. După ce noaptea se va așterne peste oraș, termometrele vor arăta -8 grade Celsius, ce se vor simți cu 2 grade mai puțin. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o putere slabă, de 4 kilometri pe oră, în rafale ajungând la 7 kilometri pe oră.

Temperaturile, în creștere de miercuri

Miercuri, 8 ianuarie, vremea va deveni în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații, pe arii restrânse însemnate cantitativ, în prima parte a zilei în special, în jumătatea de est a teritoriului. Vor predomina ninsorile, excepție făcând doar regiunile sud-estice unde precipitații vor fi sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând producerea de polei. Maximele vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius și minimele între -7 și 3 grade Celsius.

Urmăriți Playtech.ro și pe