05 mart. 2024 | 22:41

Se schimbă un post TV din România. Va deveni generalist, toți oamenii au urmărit canalul în ultimii ani

Emisiuni TV
Se schimbă un post TV din România. Va deveni generalist, toți oamenii au urmărit canalul în ultimii ani
Acasă TV va deveni post generalist. foto: pexels

Schimbare majoră pentru un post TV din România. Devine televiziune generalistă, adică postul urmărit de mulți români va avea programe de ştiri şi două noi emisiuni. Iată toate informațiile!

Se schimbă un post TV din România

Modificări mari la Acasă TV! Cel mai cunoscut post de telenovele din România va trece printr-o schimbare radicală. Șefii de la PRO TV au decis ca postul să devină unul generalist. Drept urmare, canalul va avea programe de ştiri şi două emisiuni noi. În rest vor fi difuzate seriale și telenovele.

Recent, CNA a decis să acorde permisiunea trustului din Pache Protopopescu să facă un rebranding la postul de televiziune. Canalul era cunoscut cu tematică pentru femei. După ce va deveni generalist, vor apărea și câteva modificări în grila de programe.

De asemenea, telespectatorii vor găsi postul într-o poziție mai bună în lista de canale. În prezent, grilele sunt aranjate în funcţie de tematică. Primele locuri sunt ocupate de posturile generaliste.

Acasă TV va avea două emisiuni

Noua grilă Acasă tv va cuprinde două programe noi, de știri, de luni până vineri. Primul va fi de actualități, iar al doilea, de știri de tipul magazine. Pe weekend vor fi două emisiuni: Bazarul de acasă și Știri de acasă. În schimb, serialele adorate de toți românii rămân în număr mare și vor fi difuzate dimineaţa, la prânz şi seara.

Ce spun reprezentații PRO TV

„Venim cu această solicitare de modificare, în condiţiile în care în opinia noastră există o cerere din partea publicului din România pentru o abordare, din punct de vedere al unui post generalist, diferită faţă de posturile tradiţionale.

Spre deosebire de aceaste posturi, canalul Acasă îşi doreşte să ofere un mix de programe care să se adreseze publicului larg, cu o aplecare mai mare către emoţie şi nu neapărat spre adrenalina care este livrată de posturile tradiţionale generaliste. Este un proiect la care ne gândim de ceva vreme, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care acum mai puţin de doi ani am revenit la denumirea postului de Acasă.

Considerăm că în momentul de faţă suntem pregătiţi să facem acest pas. În structura de programe suntem foarte atenţi cu ceea ce vom libra publicului. Avem 2 program de ştiri de luni până vineri, în care ne dorim să oferim ştirile într-un pas şi un ritm şi conţinut puţin diferit de ştirile care sunt livrate de posturile tradiţionale, mult mai uşor de digerat pentru public, inclusiv orele de difuzare sunt alese pecial pentru a fi vizionate la ore mai puţin tradiţionale.”, a precizat reprezentantul Pro TV Florin Turcilă, scrie Pagina de Media.

În ultimii doi ani, PRO TV a renunțat la denumirea de PRO 2, cea care înlocuia Acasă TV, așa că au revenit la denumirea inițială.

Vezi și: Neașteptatul mesaj al lui Șerban Huidu, după zece ani de tăcere, pentru Mihai Găinușă, concurent la Asia Express: ”Mi-ar plăcea!”. Ce șanse are la marele premiu? EXCLUSIV

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Horoscop 15-31 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Gemenii dau lovitura pe termen lung, Fecioarele se reinventează
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro