Se repetă povestea cu Bianca Drăgușanu? Alex Bodi, gesturi trase la indigo cu Daria Radionova

Se repetă povestea cu Bianca Drăgușanu? Alex Bodi, gesturi trase la indigo cu Daria Radionova
Alex Bodi, aceleasi gesturi jenante. Procedeaza cu Daria Radionova la fel cum a facut cu Bianca Dragusanu

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit cu mare scandal, iar fanii au aflat acum informații incendiare despre separarea celor doi foști iubiți. De ce o bloca fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe fosta lui iubită? Frumoasa rusoaică a spus tot.

Se repetă povestea cu Bianca Drăgușanu?

Încurcate sunt căile iubirii, iar în cazul triunghiului amoros dintre Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, acesta pare a fi un adevărat labirint. Noi detalii ies la iveală acum, după ce controversatul afacerist din Mediaș s-a despărțit de frumoasa rusoaică. Scandalul dintre fostul soț al Biancăi Drăgușanu și Daria Radionova pare să fie departe de a se fi încheiat. Conform celor de la Spynews, Alex Bodi nu se lasă de vechile obiceiuri și a „chinuit-o” pe fosta lui iubită, blocând-o pe whatsapp, în ciuda eforturilor șatenei de a se împăca.

Alex Bodi și frumoasa rusoaică și-au aruncat cuvinte grele, în direct, la Antena Stars, semn că nu au revenit la sentimente mai bune, după separare. Afaceristul a declarat, în mai multe rânduri, că este un cavaler și că nu a vrut să divulge public felul în care fosta lui iubită se tot ruga de el, să mai dea o șansă relației lor.

„Cu ce am mințit acum? Ascultă, oprește-te. Într-adevăr e prea mult. (…) Îmi pasă și te iubesc. Dacă nu vrei, fii sincer, dar nu mă jigni și nu mai spune minciuni. Dacă am vrut să scap de tine de ce să încerc să te calmez. Știi cum mi-am dat seama că a fost o greșeală prostească care te-a rănit?

Pentru că m-am pus în poziția ta și de aceea ți-am trimis mesaje și te-am sunat și încerc să te vindec. Știu că treci prin momente grele, dar te rog relaxează-te și oprește-te, bine? Chiar nu am nevoie de nimeni altcineva, te iubesc doar pe tine și am nevoie de tine.

Nu te-am înșelat niciodată. Eu nici măcar nu le răspund unor prieteni pentru că știu că s-ar putea să nu-ți placă. Nici măcar nu mă uit la alt bărbat”, i-a spus Daria Radionova lui Alex Bodi, conform sursei citate.

Alex Bodi i-a cerut Dariei Radionova inelul de logodnă înapoi

Se pare că nu mai există nicio șansă de împăcare între cei doi. Alex Bodi i-a cerut Dariei inelul de logodnă înapoi, dovadă că nu va reveni la sentimente mai bune prea curând.

Aceasta nu este prima dată când omul de afaceri apelează la asemenea gesturi. Și în relația cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi obișnuia să-i blocheze numărul frumoasei blondine, în timp ce aceasta făcea tot posibilul pentru a reînnoda relația.

„Da, este adevărat, i l-am cerut (nr. inelul) pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata. Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e altcineva acum”, a completat afaceristul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI