Scandal uriaș la TV între Alex Bodi și Daria Radionova. Ce și-au spus în direct

Scandal uriaș la TV între Alex Bodi și Daria Radionova. Ce și-au spus în direct
Daria Radionova și Alex Bodi, scandal în direct la TV

Relația lor s-a terminat într-un mare fel, iar acum ultima care nu l-a părăsit pe Alex Bodi rămâne controversa. Daria Radionova și celebrul afacerist au decis să meargă pe drumuri separate deja de câteva zile, dar iată că abia acum s-a trezit scandalul!

Scandal uriaș între Alex Bodi și Daria Radionova. Ce cuvinte grele și-au aruncat la TV

Scandalul momentului în lumea showbiz-ului! Unii dintre fanii fostului cuplu format din Daria Radionova și Alex Bodi au crezut că despărțirea lor a fost una foarte liniștită și rapidă, dar se pare că scandalul se poartă de acum înainte la TV și abia acum a început să facă pași în față.

Cei doi n-au mai făcut față presiunii și au început să-și aducă reproșurile din online în cadrul unei emisiuni. Foșii amorezi au continuat să se amenințe. În spre finalul discuție cei care au fost atenți la foștii amorezi au rămas surprinși de cererea făcută de afacerist conform căreia ar vrea înapoi inelul de logodnă oferit mai tinerei foste partenere alături de care mărturisea cu câteva luni în urmă că vrea să-și petreacă restul vieții, arată spynews.ro.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a susținut că tot ce se petrece este o copilărie și că nu trebuie să mai vină cu vreo declarație pentru că mărturiile Dariei au vorbit de la sine. Bărbatul și-ar fi dorit să țină departe de ochii presei povestea, dar și sfârșitul poveștii dintre ei.

Cel din urmă a spus că tot războiul început de tânără a pornit de la faptul că este rănită. Amintim că un mesaj aparte a fost transmis de rusoaică în urmă cu câteva zile când a recunoscut că Bianca a avut dreptate în tot ceea ce a zis public despre Bodi.

„Ea a luat-o razna”

”Mi se pare o copilărie situația de față în care ne aflăm. Eu cred că nu ar trebui să spun nimic, ea a spus totul. Da, am avut un telefon cu ea și ne-am jignit reciproc. I-am zis că nu mi se pare normal că acum vine cu o gramadă de chestii, deși până acum ea și-a dorit să stăm departe de media. Nu vreau să spun că vrea să-și facă imagine, dar dacă ea rămânea așa cum pretindea că este, lucrurile nu stăteau așa. Ea a luat-o razna, eu i-am sugerat să mă șteargă, să mă blocheze și pe Instagram și ea a văzut că eu am dat like-uri alte femei. Eu înțeleg că este rănită, nu vreau să vorbesc urât de ea, dar vreau să înțeleagă că s-a terminat. Nu trebuie să te lupți cu mine, te-am lăsat în pace”
Alex Bodi (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI