10 ian. 2024 | 08:44

Se întorc Meghan Markle și Prințul Harry în familia regală?! Jurnaliștii britanici au aflat la început de an

Monden
Se întorc Meghan Markle și Prințul Harry în familia regală?! Jurnaliștii britanici au aflat la început de an
Se întorc Meghan Markle și Prințul Harry în familia regală?! Jurnaliștii britanici au aflat la început de an

Meghan Markle și Prințul Harry au gând de împăcare? După patru ani de la retragerea lor de la toate responsabilitățile regale, cei doi soți ar putea să revină în familia regală. Care este planul la care ar putea apela pentru a recâștiga încrederea tuturor și cât de greu este drumul înapoi către viața regală.

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea întoarce în familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat, în urmă cu patru ani, la toate responsabilitățile regale. S-au rupt complet de familia regală și au urmat propriul lor drum, chiar dacă asta a însemnat să pornească de la 0 și să nu mai aibă parte de niciun sprijin.

De când s-a mutat în State, cuplul a lucrat la mai multe proiecte care au ridicat multe semne de întrebare și le-au adus o mulțime de critici. Au fost complet înstrăinați, apar tot mai rar la evenimentele de familie și au propria lor viață, în lumina reflectoarelor, așa cum și-au dorit mereu.

Comentatorul regal Kinsey Schofield consideră că cei doi soți au șanse să mai fie acceptați în familia regală, dar trebuie să aibă o armă puternică de care să se lege. Astfel, Kinsey Schofield crede că nepoții l-ar putea impresiona pe Rege și ar putea ceda în fața acestui scandal.

„Dacă Harry și-ar dori o cale de întoarcere, ar putea folosi scuza că, în ciuda neînțelegerilor sau cu regele Charles, el vrea ca ai săi copii să aibă o relație cu bunicul lor. Ar fi modalitatea perfectă, nu?”, spune specialistul.

Comentatorul regal Phil Dampier susține că cei doi soți și-ar fi dat seama că nu pot concura cu o instituție atât de importantă și serioase, motiv pentru carese gândesc tot mai mult cum ar putea să le intre membrilor din nou în grații.

„Chiar și în America, oamenii s-au săturat de gemetele lor constante și vor să facă ceva pozitiv. Doar să vii la un eveniment caritabil ocazional sau să fii văzut la concerte și jocuri de baseball nu este suficient,” a mai spus specialistul.

Meghan și Prințul Harry, ignorați de familia regală

Se pare că relațiile dintre Prințul Harry și Meghan Markle și familia regală au atins cote minime, iar ultimele informații indică faptul că cuplul menține legătura doar cu doi membri ai casei regale: prințesele Beatrice și Eugenie.

Această dezvăluire vine în contextul în care relația lor cu familia regală s-a deteriorat în mod semnificativ în ultimii ani, cu atacuri mediatice și lansarea unui documentar pe platforma Netflix.

Comentatorul regal Michael Cole a subliniat că, potrivit informațiilor disponibile, Meghan Markle și Prințul Harry nu au legături semnificative cu ceilalți membri ai familiei regale, cu excepția relației cu mama ducesei și cu o nepoată.

Cole a adăugat că Prințul Harry menține o legătură cu fiicele prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, în timp ce restul relațiilor cu familia regală par să fie întrerupte sau tensionate.

Vezi și: Vestea care schimbă totul pentru Meghan Markle. Întâlnire de gradul zero cu Regele Charles în 2024

Zvonurile spun că Prințul Harry și Meghan Markle au fost interesați să petreacă Crăciunul alături de familia regală britanică în Marea Britanie. Pentru că nu au fost acceptați, au ajuns să sărbătorească perioada festivă în propria lor locuință din Montecito, California. Această decizie pare să fi fost un pas în direcția opusă a reconcilierii cu familia regală, sugerând că oportunitatea de a repara relațiile s-a pierdut.

Phil Dampier, autor specializat în subiecte regale, consideră că Prințul Harry și Meghan Markle au ratat o șansă esențială de a-și îmbunătăți relația cu familia regală, evitând astfel să participe la tabloul tradițional de Crăciun alături de membrii ai casei regale britanice.

Aparent, decizia lor de a petrece sărbătorile departe de Marea Britanie nu a contribuit la remedierea relațiilor tensionate dintre cuplu și familia regală.

„Familia regală a dat un spectacol de unitate de Crăciun, chiar și Fergie, fosta soție a prințului Andrew, a fost lăsată să meargă la biserică și să li se alăture la prânz. Mesajul a fost clar – toată lumea a fost binevenită, cu excepția lui Harry și Meghan”, spune comentatorul.

Ce ar fi spus Regina despre Meghan înainte să moară

Detalii intrigante ies la iveală din inima familiei regale britanice, sugerând că Regina Elisabeta a II-a ar fi rostit cuvinte dure la adresa lui Meghan Markle înainte de a-și încheia misiunea pe această lume.

Cunoscută pentru rezerva sa și duritatea destul de mare, ar fi catalogat-o destul de aspru pe Meghan Markle, conform informațiilor furnizate de sursa din interiorul Palatului Buckingham. Aceste declarații au fost făcute cu aproximativ o lună înainte de trecerea sa în neființă și aduc la lumină o perspectivă neobișnuit de sinceră asupra relației dintre suverană și ducesa de Sussex.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, în război cu Meghan Markle și Harry: ‘Nu suportă să stea împreună în aceeași cameră’

Conform informațiilor obținute de The Spectator, se pare că Regina Elisabeta a II-a a exprimat nemulțumirea și supărarea ei față de faptul că Prințul Harry nu mai locuiește alături de familia sa, cu doar 30 de zile înainte de trecerea sa în neființă.

O sursă din interiorul cercurilor regale a dezvăluit cuvintele atribuite Reginei, care ar fi caracterizat-o pe Ducesa de Sussex în termeni extrem de critici, numind-o „cu adevărat malefică”. Ceilalți ar fi fost surprinși de cele spuse de suverană, dar ar fi preferat să păstreze tăcerea și să nu intre în polemici.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut o afecțiune deosebită pentru Prințul Harry, iar informațiile sugerează că trecerea sa în neființă a fost însoțită de un sentiment de tristețe profundă, generat de deciziile pe care Prințul le-a luat în ultima perioadă.

Se spune că Regina a plecat din această lume cu un regret palpabil, constatând că nu a reușit să-l convingă pe Prințul Harry să rămână alături de rudele sale de sânge.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro