Se întâmplă la Digi RCS RDS, toți utilizatorii vor avea aceste noutăți pe TV începând de anul acesta

Se întâmplă la Digi RCS RDS, toți utilizatorii vor avea aceste noutăți pe TV începând de anul acesta
Digi RDS RCS aduce noutăți! Utilizatorii vor avea parte de schimbări pe TV

Digi RDS RCS începe anul 2020 în forță! Utilizatorii vor avea parte de noi schimbări pe TV. Ce se va schimba de acum la serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al RCS RDS?

Schimbări la televiziunea prin cablu! Ce aduce nou Digi RDS  RCS?

Digi RDS RCS aduce noutăți pentru utilizatori! Anul 2020 vine cu schimbări mari pe TV. Trei televiziuni noi își vor face apariția în grilă, iar JimJam intră în locul Megamax. Acest lucru se întâmplă după intarea canalului tematic HGTV, din grupul Discovery. RDS anunță acum trei televiziuni noi: unul de filme, unui destinat copiilor și unul muzical. Este vorba despre AMC, JinJam și MTV Europe. Acestea sunt deja disponibile în pachetul Digi TV digital, iar JimJam va fi înlocuitorul perfect pentru canalul Megamax. Noile schimbări vor fi disponibile și în grila serviciului de televiziune prin satelit, anunță reprezentanții Digi RDS RCS.

141 de canale TV digitale

  • urmărești pana la 141 de canale TV digitale, dintre care 32 canale HD
  • ai acces gratuit pe Digi Online și urmărești peste 60 de canale TV Online
  • ai inclus pachetul Analogic
  • beneficiezi de canalele TV Digi incluse:
  • canalul de știri Digi 24
  • canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World
  • canalele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4
  • poți adăuga canalul TV Film Now și te bucuri de cele mai tari filme și seriale
Digi RDS RCS aduce noi schimbări! ANul 2020 vine cu o nouă mutare pentru utilizatori, din prima lună a anului nou
Digi RDS RCS aduce noi schimbări! Anul 2020 vine cu o nouă mutare pentru utilizatori, din prima lună a anului nou

Despre Digi

„Digi | RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia, Digi | RCS & RDS figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Compania detine aproape cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, ajungand la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodarii in Romania si Ungaria. In domeniul serviciilor mobile de voce si date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementand de timpuriu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi tehnologia 5G, recent adoptata de operator. Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate”
(Sursa: profm.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI