Gestul angajaților Digi | RCS & RDS care pune toți clienții pe gânduri. Ce se întâmplă chiar în preajma Sărbătorilor

Gestul angajaților Digi | RCS & RDS care pune toți clienții pe gânduri. Ce se întâmplă chiar în preajma Sărbătorilor
Gestul angajaților Digi | RCS & RDS care pune toți clienții pe gânduri. Ce se întâmplă înainte de sărbători?

Angajații grupului Digi | RCS & RDS au făcut un gest care a surprins pe toată lumea. Ce au ales să facă aceștia într-una din cele mai fericite perioade, perioada Sărbătorilor?

Ce au făcut angajații Digi | RCS & RDS în preajma Sărbătorilor?

Angajații grupului Digi | RCS & RDS au dat startul faptelor bune și anul acesta. Aceștia au ales să doneze sânge și să le fie de mare ajutor spitalelor românești unde sângele lipsește cu desăvârșire. Cea mai mare criză de sânge se înregistrează de obicei în perioada sărbătorilor, moment prielnic pentru angajații Digi pentru a fi alături de cei în nevoie. Din păcate, România rămâne pe ultimele locuri din Europa la donarea sângelui, motiv pentru care angajații în cauză au hotărât că trebuie să contribuie într-un număr cât mai mare la creșterea numărului de donatori.

Angajată Digi: Sunt donator constant. Am 26 de donări până acum, azi ar fi a 27-a. E un gest de simț civic pe care noi toți ar trebui să-l facem.

Gestul angajaților de la Digi uimește din nou. Ce au decis aceștia să facă în preajma sărbătorilor?
Gestul angajaților de la Digi uimește din nou. Ce au decis aceștia să facă în preajma sărbătorilor?

Digi dă startul faptelor bune

Angajată Digi: N-am mai făcut asta, dar m-am decis să o fac, pentru că în România e o lipsă totală a donatorilor, drept urmare lipsa sângelui din spitale.

În cadrul campaniei din vara lui 2019, Digi donează viață, peste 500 de angajați au donat sânge. De data aceasta, alte câteva sute li se alătură.

„Spitalele au nevoie constant de sânge, de aceea trebuie să fie o prezentare la donare regulată. Donarea e importantă. Are multiple beneficii. Cei care donează constant, bărbații de 5 ori pe an și femeile de 3-4 ori, sunt benefice pentru că se fac multiple componente de sânge. Pacienții care au diverse boli le trebuie masa trombocitară, iar celor cu anemii grave, plasmă, masă eritrocitară. Acest lucru se poate realiza doar dacă donezi constant sânge. Tinerii sunt promotorii donării de sânge și vor evita bolile cronice în viitorul apropiat”
Adela Cârstea, medic primar CTS București (Sursa: digi24.ro)