Se întâmplă după doi ani de relație. Ce au făcut acum Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Se întâmplă după doi ani de relație. Ce au făcut acum Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Se întâmplă după doi ani de relație. Ce au făcut acum Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Matinalii de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1 sunt prieteni de ani buni, însă nu se prea ”sincronizează” în amor. Dani Oțil sărbătorește relația cu Gabriela Prisăcariu, colegul lui tocmai ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble.

Ce au făcut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, după doi ani de relație

Prezentatorii Antenei 1 nu s-au sincronizat să fie și fericiți în același timp. Când Răzvan Simion era însurat, Dani Oțil era mai mult singur și zbura din floare-n floare. Când Răzvan a început să se vadă cu Lidia Buble, Dani își căuta partenera potrivită, după ruptura de Mihaela Rădulescu. Acum, Dani este logodit cu frumoasa Gabriela Prisăcariu, iar prietenul său, Răzvan, abia ce s-a despărțit de Lidia Buble.

Astfel, perioada de izolare i-a prins împreună pe Dani și pe Gabriela, cei doi împlinind doi ani de relație. Cei doi au avut parte și de un weekend romantic, petrecând ca doi îndrăgostiți. Vinerea trecuta, Dani, iubita sa și încă un prieten s-au pregătit să plece în weeknedul prelungit de Rusalii. Cei trei au plecat de la restaurantul matinalului și au mers la un service auto din zona Piața Presei. Au schimbat mașina, au lăsat mașina lui Dani și au luat un BMW X5. Prietenul care-i însoțea s-a ocupat să mute bagajele din portbagaj, niște cutii de vin și lădițe cu provizii pentru weekend.

Sursă foto: Click
Sursă foto: Click

Au sărbătorit doi ani de iubire

Potrivit imaginilor oferite de fotoreporterii Click!, Gabriela era îmbrăcată într-o rochie albă cu imprimeruri florale, iar Dani purta un tricou și pantaloni scurți, la care asortase o pereche de șosete colorate.

Dani și Gabriela Prisăcariu au marcat cei doi ani de iubire cu umorul caracteristic. Astfel, cu ocazia aniversării, Gariela a dorit să îi facă o surpriză prezentatorului și i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare cu cifra 2. „La mulți ani! Ești bucuros?”, l-a întrebat aceasta pe Dani. „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație”, a răspuns prezentatorul TV, în stilul caracteristic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI