Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, scene incendiare în autoizolare. Au făcut totul public acum

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, scene incendiare în autoizolare. Au făcut totul public acum

Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1 face furori pe Internet cu un filmuleț realizat în bucătărie, în timp ce gătea micul dejun. Imaginile au fost surprinse chiar de iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 27 de ani, supranumită și ”Miss Funduleț”, datorită posteriorului bombat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, scene incendiare în autoizolare. Au făcut totul public acum

Dani Oțil, în vârstă de 39 de ani, a ales să aibă o ținută ”specială”, și anume, un șorț care îi acoperă doar partea din față, însă nu și cea din față. Altfel spus, prezentatorul a gătit în posteriorul gol, spre uimirea internauților care au vizionat filmul postat pe rețelele sociale de iubita sa.

„Îmi place tare mult în carantină”, a precizat modelul, iar Dani a mai spus: „Gabriela, recunoaște că doar așa gătesc!”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu faca un cuplu frumos de un an și jumătate, iar pentru a se proteja de criza sanitară, cei doi stau izolați la domiciliu.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din țară, făcându-se remarcată în show-ul Supermodels by Cătălin Botezatu”. Atunci, ea a stârnit și controverse, colegii numind-o ”Scorpia” din cauza obsesiei pentru curățenie, dar și ”Miss Funduleț”. Aceasta a dat lovitura apoi în lumea modelling-ului după ce a câștigat competiția, la vârsta de 21 de ani.

Gabrilea Prisăcariu spunea despre bărbați:

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Gabriela Prisăcariu s-a născut la data de 22 noiembrie 1992 și a urmat cursurile Facultății de Drept, de la Universitatea București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI