Ce au în comun Dani Oțil și actualul iubit al Mihaelei Rădulescu. Ce fac moderatorul Antenei 1 și partenera lui cu atât de multă pasiune

Ce au în comun Dani Oțil și actualul iubit al Mihaelei Rădulescu. Ce fac moderatorul Antenei 1 și partenera lui cu atât de multă pasiune

Adrenalina este factor principal, se pare, în viața cuplurilor Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu și Mihaela Rădulescu-Felix Baumgartner. Deja nu mai este niciun secret, că de mai bine de cinci ani, în fiecare weekend, Dani Oțil devine pilot de curse.

Adrenalina, cuvântul cheie al celor două cupluri

Acum, după cum se arată și în pozele postate pe Instagram, alături de Dani Oțil se mai află și iubita lui, care îl susține în tot ceea ce face.

„Am mers să fac poze fiindcă mă invitaseră niște prieteni, dar luni, a doua  zi după cursă, deja îmi căutam motocicletă. Acum, nu există weekend în care să nu fiu concurent la o cursă, fie că e pe două, trei, patru sau șase roți. Nu mi-aș închipui viața mea fără motorsport. E terapie pură și mă ajută perfect să îmi pot încărca bateriile pentru următoarea săptămână de la job, să mă întorc cu forțe proaspete”, a explicat Dani, în urmă cu un an, modul în care combină munca de televiziune cu cea de pilot.

Sporturile extreme, pasiunea pe care Mihaela Rădulescu a transmis-o fiului său

De cealaltă parte, Felix Baugmartner și Mihaela Rădulescu sunt un cuplu avid de adrenalină și de sport extrem, după cum a afirmat și vedeta într-un interviu. Mai mult decât atât, pasiunea pentru sporturile extreme s-a transmis și la fiul ei, Ayan, pe care îl însoțește adesea la antrenamente. Amintim că el și mama sa au zburat cu parapanta, în anul 2013, iar Mihaela a declarat că experiența a fost, cu adevărat, de neuitat. Printre sporturile pe care Ayan le practică se numără următoarele: alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding (n.r. sport care presupune să fii tras pe luciul apei de o şalupă), schi nautic, dar şi planorism.

Despre Felix Baugmartner ce ar mai putea fi de spus? El este omul care a ocupă un loc în Cartea Recordurilor. Amintim că pe data de 14 octombrie 2012, acesta a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanşă, din care a sărit de la altitudinea de 39.045 m. Mai mult, în căderea liberă de 4 minute şi 19 secunde, Baumgartner a depăşit cu 265 km/h viteza sunetului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI