Cum arată casa în care s-a izolat Dorian Popa. S-a mutat recent în ea. FOTO

Cum arată casa în care s-a izolat Dorian Popa. S-a mutat recent în ea. FOTO
Cum arată casa în care s-a izolat Dorian Popa.

Dorian Popa (31 de ani) a muncit pe rupte, mai bine de zece ani, și, din bănuții strânși, și-a construit o vilă superbă, una dintre cele mai semețe din show-biz. A vrut ca totul să fie mobilat și decorat după ideile lui. Și-a dorit și un televizor imens, fiind un devorator de emisiuni. În casa cu trei etaje, în care locuiește cu iubita lui, Claudia, artistul se simte ca un rege. Cum arată casa în care s-a izolat Dorian Popa?

Cum arată casa în care s-a izolat Dorian Popa

Dorian Popa (31 de ani) este un artist foarte muncitor. După ce a debutat în serialul “Pariu cu viaţa” şi a cântat în trupa LaLa Band, a participat la reality-show-urile “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), “Asia Express” şi “Ultimul trib”,  de la Antena 1, iar anul trecut a fost distribuit în serialul “Sacrificiul” (Antena 1) şi în filmul “5Gang – Un alt fel de Crăciun”.

În plus, el are concerte pe bandă și deține un site de haine şi de accesorii. Înainte de Crăciun, când vila de 400.000 de euro a fost gata, Dorian Popa și-a luat un televizor imens, de 65 de kilograme, cu o diagonală de 215 cm, de care era foarte mândru.

Casa lui Dorian Popa are 400 de metri pătrați

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a spus el, la emisiunea “Dimineaţa Blană” de la Pro FM.

Dorian Popa acasă.
Cum arată casa în care s-a izolat Dorian Popa.

Pe tavan, Dorian a pus neoane colorate, albastre şi roşii, exact așa cum și-a dorit, căci urăște lustrele, iar la etaj vrea să-şi facă un studio de înregistrări. Accesul se va face nu prin casă, ci din curte, pe o scară exterioară.

Dorian Popa a investit 400.000 de euro în noua casă

Cântărețul a plătit tot, fără datorii sau rate la bancă. Întreag decorul și mobila au fost alese de el. Dorian a ales câteva element definitorii pentru amenajarea ei: culoare generală a interiorului este un alb imaculat, în loc de lustre a ales să pună neoane colorate: albastre şi roşii, iar piesa centrală este un televizor uriaș.

 Construcția casei a fost una dintre dorințele lui mari și a vrut ca totul să iasă perfect. S-a ocupat și a supravegheat personal întreaga lucrare și a fost atent la orice lucru, indiferent cât de mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI