Se încinge atmosfera în casa Puterea Dragostei! Cum încearcă Ramona să-l cucerească pe Livian?

Se încinge atmosfera în casa Puterea Dragostei! Cum încearcă Ramona să-l cucerească pe Livian?
Cum încearcă Ramona să-l cucerească pe Livian? Show incendiar la Puterea Dragostei

Show de zile mari în casa Puterea Dragostei! Ramona trece orice barieră și încearcă să-l cucerească pe Livian cu toate forțele. Ce face blondina pentru a-i intra la suflet fiului lui Nelson Mondialu’?

Puterea Dragostei: Ramona, show incendiar pentru Livian

Bianca Comănici este ca și uitată pentru Livian. Cei doi s-au despărțit după 9 luni de relație cu urlete și trâmbițe, iar acum tânărul este în sfârșit deschis să cunoască pe altcineva. Nu a trecut mult timp până și-a întors privirea către Ramona, cea care-l urmărea atent încă de la venirea în casa iubirii. Din fericire pentru ea, părinții băiatului pe care-l place sunt mai mult decât încântați de aceasta, așa că are undă verde din partea familiei, lucru de care nu s-a putut bucura și Bianca.

Ramona, dans incendiar pentru Livian! Show nemaivăzut la Puterea Dragostei
Ramona, dans incendiar pentru Livian! Show nemaivăzut la Puterea Dragostei

Ramona s-a gândit să treacă peste timiditatea sa și i-a făcut un dans excepțional lui Livian. Fericit, acesta a acompaniat-o din casa băieților cu ajutorul transmisiunii directe dintre camere și i-a mulțumit pentru abordarea sa. Toți colegii i-au felicitat inițiativa și au fost surprinși de cât de bine se mișcă tânăra, iar norocul ei nu se termină aici. Livian a fost simplu și direct în ceea ce o privește și i-a oferit o replică ce a cuprins-o tare mult pe concurenta de la Puterea Dragostei. Fanii emisiunii se bucură mult pentru faptul că cei doi își oferă în sfârșit șansa de a se cunoaște și interacționează mai des, chiar și de față cu fosta parteneră a bărbatului.

Ar trebui ca emisiunea asta să se numească Dansez pentru Tine!

Ligi: Bravo, Ramona! Știi să dansezi excepțional
Gabriel: Ar trebui ca emisiunea asta să se numească Dansez pentru Tine!
Ramona: Și tu ești talentat!
Livian: Tu ești talentul meu, Ramona!
Ramona: O…ce bine a sunat asta.
Andreea Pirui: Mă uit la Ramona…ca-n filmele indiene e pe aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI