Care a fost motivul pentru care mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei s-au vopsit în cap

Care a fost motivul pentru care mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei s-au vopsit în cap.

Emisiunea Puterea Dragostei este cel mai urmărit show matrimonial de la Kanal D. Este difuzată în fiecare zi a săptămânii, astfel: de luni până vineri este difuzată între orele 11:00 și 17:00, iar sâmbătă și duminică este difuzată între orele 16:00 și 19:00. Mai mulți concurenți și-ai făcut o schimbare radicală de look. Care este motivul pentru care au procedat așa?

Care a fost motivul pentru care mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei s-au vopsit în cap

Într-una dintre edițiile emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, o ediție care a avut loc în luna martie, mai mulți concurenți au apărut în emisiune cu o schimbare radicală de look! Este vorba de patru băieți:

  • Livian
  • Philip
  • Marius
  • Gabriel.
4 concurenti de la Puterea Dragostei.
Care a fost motivul pentru care mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei s-au vopsit în cap.

Apariția unor băieți din casa Puterea Dragostei

Ei au apărut în emisiunea Puterea Dragostei cu o coafură șocantă și vopsiți blond, la fel ca generația de aur de la footbal, în 1998, după ce aceștia s-au calificat în grupele Campionatului Mondial. Această apariție demonstrează că cei patru au o relație strânsă. Ei au recurs la acest gest deoarece așa le-au cerut producătorii emisiunii.

În casa Puterea Dragostei nu toți băieții se află în bune relații, între ei existând conflicte frecvente. Pe de o parte sunt cei care s-au vopsit blond, iar de cealaltă parte fiind bombardierii, adică:

  • Andy
  • Cătălin
  • Turcu.

Livian, schimbare radicală de look

Livian de la Puterea Dragostei a trecut prin momente de panică în timpul transformării. Acesta a trecut prin câteva peripeții în timpul schimbării de look.

El a vrut să încerce ceva nou și din această cauză a optat pentru această schimbare de-a dreptul spectaculoasă. Transformarea este mai mult decât vizibilă, acum fiind de nerecunoscut.

Moment de panică pentru Livian

Concurentul de la „Puterea Dragostei” a făcut o schimbare de look îndrăzneață. Mai exact, Livian a renunțat la părul brunet și s-a vopsit blond. Concurentul a întâmpinat dificultăți în timpul operațiunii. Inițial acesta a vrut să își pună în păr o nuanță de gri, dar a renunțat la plan.

Ca să le arate celor care îl urmăresc, care este rezultatul final, Livian a făcut un live pe canalul său de Youtube, în care le-a povestit acestora prin ce momente de panică a trecut în timpul transformării.

„Inițial, am vrut să fie un gri mai deschis, dar nu am putut să stau cu decolorantul ăla în cap. N-am putut să stau pentru că mă ardea. (…) Acum că sunt blond, uitați ce fain mi se văd ochii. Asta mi-a spus toată lumea. Blondul îți scoate ochii în evidență”, a spus Livian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI