28 apr. 2024 | 17:17

Se împlinesc 13 ani de la nunta lui Kate Middleton şi a Prinţului William. Anunţul făcut de Prinţii de Wales, ce se întâmplă anul acesta. Foto

Monden
Se împlinesc 13 ani de la nunta lui Kate Middleton şi a Prinţului William. Anunţul făcut de Prinţii de Wales, ce se întâmplă anul acesta. Foto
Prințul William și Kate Middleton împlinesc 13 ani de căsătorie

Este sărbătoare mare în familia regală. Mâine se împlinesc 13 ani de când Kate Middleton și Prințul William și-au unit destinele. Ce au planificat cei doi pentru acest eveniment special?

Kate Middleton și Prințul William, 13 ani de mariaj

Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc cea de-a 13-a aniversare a nunții lor pe data de 29 aprilie, dar se zvonește că cei doi nu vor marca public aniversarea.

Cel mai probabil, cuplul regal va marca acest eveniment important în privat, departe de ochii curioșilor. Editorul regal al publicației „Hello Magazine”, Emily Nash, a vorbit în cel mai recent episod al „A Right Royal Podcast” despre motivul pentru care cuplul regal nu va sărbători public aniversarea.

„Sentimentul meu este că nu vom primi o nouă fotografie, deoarece nu este o mare piatră de hotar. 13 ani, nu este o aniversare semnificativă și, de asemenea, ei au multe de făcut.

Ei nu au făcut asta anual. Au scos poze pentru a marca cea de-a 10-a aniversare, în 2021, așa că nu este ceva ce m-aș aștepta să facă.”

În momentul de față, Prințesa de Wales trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Își continuă tratamentul și s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a avea parte de liniște în această perioadă.

Cum s-au cunoscut Prințul și Prințesa de Wales?

Kate și William vor sărbători 13 ani de căsnicie mâine, dar nu mulți știu că cei doi s-au întâlnit încă de când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, în anul 2001.

La început au fost doar prieteni, dar relația lor s-a transformat rapid în una amoroasă. Putem spune că Prințul William a fost un bărbat dorit atunci când s-a înscris la facultate. Era în centrul atenției când venea vorba despre avansurile de la tinerele studente.

Kate și William s-au întâlnit în primul an, atunci locuiau amândoi la Reședința Sf. Salvator, iar ceva mai târziu s-au mutat împreună, într-o casă oferită de un văr îndepărtat al lui William, Henry Cheape.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A murit marea DOAMNĂ a filmului. Românii o plâng: Lumina ei ne va lipsi tuturor
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro