Răsturnare de situație în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Am aflat tot EXCLUSIV

Răsturnare de situație în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Am aflat tot EXCLUSIV
Rasturnare de situatie in divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Din culisele războiului din instanță dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Motivul pentru care artista e dispusă să renunțe la peste 600.000 de lei. Suma pe care artista o solicită la partaj, deși aceasta spune că e dispusă să renunțe la bani, dacă i se acordă divorțul, se ridică la aproximativ 120.000 de euro. Până atunci însă, ea e obligată să plătească o taxă de timbru de 10 la sută,  mai precis aproximativ 60000 de lei, bani de care nu dispune.

Ce se întâmplă, de fapt, în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a anunțat, prin intermediul impact.ro, că nu o interesează partajul și este dispusă să renunțe chiar și la pensia almentară, dacă fostul său soț, Gabi Bădălău, i-ar accepta condițiile puse, mai precis dacă i-ar acorda divorțul cât mai repede.

„Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se temine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii. Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă spijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.

Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dzeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.  Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm no”, ne-a declarat artista.

Ședință cu ușile închise

Potrivit artistei, următorul termen al divorțului va avea loc undeva prin luna noiembrie.

„Avem o ședință cu ușile închise, umătoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea”, a completat aceasta.

Recent, Claudia Pătrășcanu a primit o lovitură cruntă în războiul pe care îl duce cu Gabi Bădălău în dosarul de partaj. Cântăreața este bună de plată, iar suma datorată este una substanțială. În cazul în care nu va renunța la partaj, timp de un an, ea va trebui să plătească în fiecare lună câte 1.000 de euro, pentru a achita taxa de timbru stabilită de instanță.

În urmă cu 6 luni, Claudia Pătrășcanu obținuse eșalonarea taxei de timbru de aproape 60.000 de lei, artista explicând instanței că nu își permite să rupă de la gura copiilor ca să poată continua procesul de partaj. Atunci, instanța a respins cererea de ajutor judiciar public. În prezent, sentința de atunci a rămas defnitivă.

Gabi Bădălău își vrea copiii la București

În urmă cu ceva timp, fiul politicianului Nicolae Bădălău dezvăluia în direct la Antena Stars că vrea să aibă liniște și să se poată bucura de viață. În plus, Gabi Bădălău a spus că vrea și să-și ducă băieții la București și să nu rămână la Constanța, acolo unde cântăreața vrea să îi crească pe cei mici.

„Nu mi-a dat copiii de cinci luni de zile, părinții mei nu au văzut copiii de cinci luni de zile. Sper să ne înțelegem între noi, nu la televizor. Claudia Pătrășcanu va rămâne întotdeauna mama copiilor mei. Atât și nimic mai mult. Nu mă gândesc să mă împac cu ea, sunt zero la sută șanse să se întâmple una ca asta.

Nu mă mai gândesc la ea ca la o femeie. Exclus acest scenariu. Nu ăsta e țelul meu în viață, să mă împac cu doamna Claudia Pătrășcanu. Vă repet, rămâne mama copiilor mei. Cât despre existențta unei alte femei în viața mea, asta mă privește doar pe mine. E o alta discuție, pe care nu o dezvolt acum!”, a mai spus acesta pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI