Se face transferul lui Ianis Hagi de la Rangers?! Jurnaliștii din Spania fac anunțul șoc

Se face transferul lui Ianis Hagi de la Rangers?! Jurnaliștii din Spania fac anunțul șoc
La ce echipă ar putea să plece Ianis Hagi în cel mai scurt timp. Presa din Spania a făcut totul public

Transferul lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers s-ar putea produce mai repede decât se așteptau fanii fotbalistului. Jurnaliștii din Spania au venit cu noi detalii despre schimbările ce o să aibă loc în cariera fiului Regelui.

Ianis Hagi pleacă de la Glasgow Rangers? Ce anunță presa din Spania

Mai exact, mutarea lui Ianis Hagi de la gruparea din Scoția s-ar putea realiza chiar în aceste zile. Sevilla își dorește să dea o lovitură finală, așa că Monchi le pregătește tuturor o surpriză, relatează presa din Spania. Se pare că acesta a pus ochii chiar pe fiul Regelui.

Mai mult, Sevilla l-ar fi urmărit mereu pe Ianis Hagi, mai ales pentru că acesta a demonstrat că este un jucător cu aspirații mari, potrivit El Gol Digital. Mutarea lui spectaculoasă ar putea să fie o adevărată lovitură dată de echipa de fotbal înainte ca perioada de transferuri să ajungă la final.

Ianis Hagi, dorit de Sevilla. Când s-ar putea realiza transferul, de fapt

Ianis Hagi este urmărit de o bună perioadă de timp, așa că s-ar putea ca Sevilla să își dorească să îl obțină pe fotbalist cât se poate de repede, mai ales pentru că evoluția lui la Glasgow Rangers a fost una spectaculoasă, multe echipe vrând să îl primească pe jucător.

De asemenea, dacă Ianis Hagi o să plece din Scoția, Glasgow Rangers o să primească 11 milioane de euro, în cazul în care pretențiile financiare nu sunt diminuate.

În orice caz, această mutare reprezintă o adevărată lovitură, mai ales pentru că fiul Regelui a costat 3,4 milioane de euro în momentul în care a ajuns la gruparea din Scoția.

La ce echipă își dorește Ianis Hagi să ajungă. Surpriză imensă

În timp ce echipele de fotbal se bat pe Ianis Hagi, acesta visează la o anumită grupare unde tatăl său, Gică Hagi, a făcut istorie. Fiul Regelui ese atașat de Galatasaray, așa că speră să ajungă să joace la această echipă în viitor, mai ales pentru că are foarte multe amintiri legate de ea.

Ianis Hagi s-a născut pe 22 octombrie 1998 la Instanbul, așa că nu este de mirare că visează să meargă la Galatasaray, echipa unde ce a marcat reușită după reușită în momentul în care Gică Hagi a evoluat acolo în perioada 1996-2001.

„Îmi doresc (n.r. – să ajungă la Galatasaray). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut.

Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, declara Ianis Hagi, cu ceva timp în urmă, la emisiunea ‘DigiSport Special’.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI