Detaliul care confirmă viitorul lui Ianis Hagi. Unde va juca în sezonul următor

Detaliul care confirmă viitorul lui Ianis Hagi. Unde va juca în sezonul următor
Detaliul care confirmă viitorul lui Ianis Hagi. Unde va juca în sezonul următor

Ianis Hagi a decis la ce echipă vrea să joace sezonul următor. Rangers a avut mai multe oferte pentru jucătorul român, printre care Lazio și Sevilla.

Detaliul care confirmă viitorul lui Ianis Hagi

S-au vehiculat mai multe variante pentru transferul lui Ianis Hagi de la Rangers, iar câteva dintre ele au fost Galatasaray sau VFL Bochum. Se pare că acum jucătorul a decis unde va performa în sezonul următor, iar scoțienii au confirmat indirect acest lucru.

A făcut senzație la Rangers, unde a marcat șase goluri și a reușit nouă pase decisive în campionat, iar acum s-a decis unde va juca. Ianis Hagi a ales să rămână la Rangers, mai ales că este echipa alături de care a reușit să câștige titlul în Scoția.

Deși multe echipe s-au arătat interesate de fotbalistul român, iată că Hagi continuă la Glasgow și în sezonul viitor.

Ianis Hagi rămâne la Rangers. Cum și-au dat seama fanii

Un detaliu care confirmă acest lucru este faptul că pe site-ul oficial al clubului, Ianis Hagi se află pe prima pagină a unui articol în care fanii sunt îndemnați să cumpere acțiuni.

Având în vedere acest aspect, este greu de crezut că fostul fotbalist al Viitorului ar fi fost folosit pentru imagne dacă nu ar performa și sezonul viitor la Rangers.

Campania celor de la Rangers a avut un succes enorm, iar proprietarul echipei a ținut să mulțumească fanilor pentru implicarea lor.

„Am fost copleșiți de răspunsul lor. Știam că există un număr semnificativ care dorește să dețină acțiuni la Rangers, dar chiar și așa am fost uimiți de numărul oamenilor care au aplicat. Este dovada implicării și a loialității fanilor noștri extraordinari”, a spus proprietarul lui Rangers pentru rangers.co.uk.

S-a zvonit că echipa din Scoția ar fi vrut să îl vândă pe Ianis pentru că ar avea probleme cu banii. Ei bine, iată că fotbalistul pare că va rămâne în continuare alături de colegii lui.

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers în iulie 2020 de la Genk, pentru suma de 3.5 milioane de euro. În speculațiile privind transferul lui, se vorbea despre sume care au ajuns și până la 13 milioane de euro.

Genk l-a luat pe Ianis Hagi de la Viitorul la jumătatea anului 2019 cu 4,7 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI