Se fac angajări la o mare companie din România. Salarii de peste 3.000 de lei

Se fac angajări la o mare companie din România. Salarii de peste 3.000 de lei

În plină pandemie, unul din marile lanțuri de restaurante de tip fast-food, anunță angajări masive. Posturile sunt disponibile în diferite orașe din România. Compania a scos la bătaie aproximativ 400 de noi posturi.

KFC România face angajări în plină pandemie

Conform celor de la Economica, unul din marile lanțuri de restaurante de tip fast-food, KFC România anunță că a angajează, la nivel național, peste 400 de oameni. Conform oficialilor KFC, slariul brut ajunge la aproximativ  la 3.400 de lei lunar pentru un program întreg, de opt ore, de lucru.

„Ne bucurăm să anunțăm continuarea planurilor de dezvoltare prin deschiderea de noi restaurante. Filosofia noastră este să le oferim oamenilor un cadru propice în care să învețe și să se dezvolte în fiecare zi”, a declarat Marian Gogu, Director General la KFC România.

În funcție de opțiunea fiecăruia, un angajat poate lucra între 4 și respectiv 12 ore pe zi. Posturile puse la dispoziția doritorilor sunt funcția de casier, bucătar sau lucrător în bucătărie. Posturile libere sunt în locații din București, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad.

Salarii de peste 3.000 de lei oferite de KFC

Un angajat ar putea ajunge la un salariu burt de aproximativ 3.400 de lei. Există posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani. În afară de salariu, KFC România mai oferă tichete valorice de masă, bonusuri interne și primele pentru perioada de sărbători. Cu un total de peste 3.000 de angajați și cu un număr de 83 de locații, KFC România este un jucător important pe piața de profil.

Lanțul de restaurante KFC din România fac parte din portofoliul de franciză a celor de la Sphera Franchise Group S.A. În afară de KFC, compania mai are în portofoliu mărci ca Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Se fac angajări la o mare companie din România. Salarii de peste 3.000 de lei
KFC România oferă peste 400 de noi locuri de muncă

KFC România, în afară de oportunitățile de job-uri, și-a propus în 2020 deschiderea de noi locații, la nivel național. Marian Gogu, director general al KFC, într-un interviu recent, anunța dorința de expansiune a locațiilor KFC.

„În ceea ce priveşte strategia de expansiune a restaurantelor KFC pe plan autohton, aceasta include, şi în 2020, unităţi noi atât la nivelul Capitalei, cât şi în oraşe mai mici, în care KFC nu a ajuns încă. Din punctul de vedere al profitabilităţii, cele mai performante restaurante sunt cele de tip Drive Thru, care sunt deschise 24 de ore din 24, iar în Bucureşti se detaşează cel din Băneasa Shopping City, pe când, în ţară, cel mai performant este restaurantul din Palas Iaşi”, a explicat Gogu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI