Se desparte Sebastian Chitoșcă de soția lui? Faimosul a lămurit toate zvonurile

Se desparte Sebastian Chitoșcă de soția lui? Faimosul a lămurit toate zvonurile
Se desparte Sebastian Chitoșcă de soția lui Faimosul a lămurit toate zvonurile

Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea despre căsnicia lui cu Alexandra. Faimosul de la Survivor România 2021 dă cărțile pe față despre presupusa despărțire de soția lui. Care este adevărul, concurentul a lămurit toate zvonurile.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra și-au spus adio?

Din cauza unui moment de sinceritate, scăpat în mediul online, fostul concurent în competiția Survivor România și-a alarmat fanii de pe rețelele de socializare. Sebastian Chitoșcă a vărsat câteva lacrimi pe internet, așa că următorii s-au întrebat repede dacă nu cumva bărbatul s-a certat cu partenera sa de viață, Alexandra. Foarte multe comentarii deja anunțau că Sebastian și Alexandra s-au despărțit! Cum stau, de fapt, lucrurile între cei doi soți. Faimosul a ținut să lămurească lucrurile și să-i calmeze pe fani. Adevăratul motiv al supărării lui este altul.

Cei doi tineri formează un cuplu special, aparte, deoarece tot ce au în prezent a fost obținut prin foarte multă muncă. S-au cunoscut pe vremea când niciunul nu avea o situație financiară bună, s-au sprijinit în cele mai grele momente. Oare acum situația este diferită? Ce spune Sebastian Chitoșcă despre presupusa despărțire de frumoasa Alexandra.

Motivul real al lacrimilor de pe internet. Faimosul rupe tăcerea!

Faimosul de la Survivor România 2021 recunoaște că urmăritorii lui de pe contul de Instagram au înțeles total greșit momentul său de sinceritate. Prezent prin Skype, la ”Ștafeta Mixtă”, fostul concurent Survivor România a rupt tăcerea. De ce a vărsat câteva lacrimi pe internet? Nici vorbă că s-ar desparte de soția lui!

”Niciodată așa ceva. Eu am făcut un live pe instagram, eu nu sunt atât de prost să dau satisfacție oamenilor. Nu puneam pe internet dacă se întâmpla chestia asta. Eu am făcut un live când plecam de la fratele meu și mă gânderam la tot ce era Vlad și ce însemna el si toate nevoile pe care le avea el când eram eu în competiție. M-am gândit că puteam să fac mult mai multe pentru el, lucruri care l-ar fi ajutat să evolueze.

Și lucrurile astea m-au făcut să scap câteva lacrimi, să mă exteriorizez. Și așa au dedus ei că m-am despărțit de Alexandra. Nu este vorba despre ce cred ei, este vorba despre situația din familia mea. Dacă soția mea pleca de acasă, cred că își lua și garderoba. Noi suntem împreună până când unul dintre noi se va duce acolo unde ne vom duce toți. Noi ne înțelegem foarte bine. Eu nu sunt cârcotaș”, a mărturisit Sebastian Chitoșcă, potrivit Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI